NAGRADA
BIJELI GROZD: Podrumi Vukoje 1982 treći put najbolji
Manager.ba/Akta.ba BiH 28 studenog, 2018

U okviru 13. Zagreb VinoCom, internacionalnog festivala vina i kulinarstva, u Hotelu Esplanada 22.11.2018. u Zagrebu, treći trofej našao se u rukama direktora Podruma Vukoje 1982, Radovana Vukoje.

Kao vrhunac na kraju jedne od najuspješnijh godina za kompaniju koja je već četvrto desetljeće lider vinogradarstva i vinarstva i na prijestolju vinskog turizma u regiji, treći put za redom dolazi priznanje "Bijeli Grozd".

"Bijeli Grozd" i prvo mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizma, dodjeljuje Udruga za kulturu stola G.E.T. koja prati rad i uspjehe vinarija na polju vinskog turizma i sve ostale aktivnosti koje doprinose razvoju vinske kulture.

Podrumi Vukoje 1982 sa svojim ugostiteljsko-turističkim objektima, "Vinska Galerija", "Villa Pegola" i "Vinogradreva kuća" je već odavno ucrtan u svim turističkim i vinskim rutama a to dokazuju utrostručeni brojevi vinskih hodočasnika i hedonista koji su uživali u raznovrsnosti ponude i vrhunskim vinima iz ovoga najnagrađivanijeg podruma u regiji.

Ovo međunarodno priznanje, zajedno sa svim ostalim koje je primila ova vinarija još jednom donosi veliki uspjeh trebinjskoj turističkoj zajednici kao i turističkoj ponudi čitave regije i zemlje i otvara nove poslovne mogućnosti na području ugostiteljstva i turizma.

Povezani članci

1

Najnovije vijesti
Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti