KOMPANIJE
Xylem se širi na Bliski istok
Manager.ba 24 siječnja, 2018

Xylem je otvorio svoj prvi proizvodni pogon na Bliskom istoku, kao i novi pogon za iznajmljivanje i servis pumpi. Obje operacije, smještene u Dubaiju, dio su ulaganja od 35 milijuna dolara.

"Regija Bliskog istoka i Sjeverne Afrike uvijek nam je bila prioritetno tržište", rekao je Steve Leung, predsjednik tržišta u nastajanju. "Proizvodni pogon predstavlja početak naše dugoročne predanosti radu sa lokalnim partnerima i vladom u rješavanju najsloženijih izazova sa vodom."

Na 19.000 kvadratnih metara proizvodnog pogona proizvodit će se neke od najpoznatijih Xylemovih pumpi i pružat će se usluge i podrška Xylemovim korisnicima u regiji. Xylema je na Bliskom istoku također pokrenuo „Flygt Concertor“ - prvi svjetski pumpni sistem otpadnih voda.

Xylemova nova prodajna i servisna centrala u Dubaiju omogućiti će pristup pumpama za vodu za privremene i dugoročne namjene. Xylem je vodeći proizvođač pumpi i rješenja za uklanjanje vode koja igraju ključnu ulogu u različitim fazama građevinskih projekata. Vrijednost građevinskih projekata koji se trenutno provode u Dubaiju iznosi 390,8 milijardi dolara.

„Regija Bliskog istoka i regija Sjeverne Afrike brzo se razvija, a hiljade projekata izgradnje trenutno su u tijeku“, rekao je Graeme Saunders, direktor Xylemovog dijela za odvodnju. "Naša nova prodajna centrala za iznamljivanje i servis pumpi stavlja nas u vrlo snažnu poziciju kako bi našim kupcima bolje služili. Naš lokalni tim jedinstveno je osposobljen da našim klijentima pruži prilagođena rješenja. "

Xylem nudi kompletan asortiman za iznajmljivanje, kao i dokazanu inženjersku stručnost prilagođenu potrebama kupaca u komunalnim, graditeljskim, industrijskim i rudarskim segmentima.

Generalni zastupnik i distributer Wedeca, Xylem-ovog brenda, u Bosni i Hercegovini je Nobel Corporation.

Dalila Ivanković, mr.hemije 

Povezani članci

1

2

Najnovije vijesti
Video
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji