SANUS MOTUS
Sanus Motus klinceze i klinci na Monte utrci inkluzivnog karaktera: Svi su pobjednici!
Manager.ba BiH 27 svibnja, 2021
Izvor fotografije:
Sanus Motus

Kada bi svaka subota u Mostaru bila poput prošle, za sreću naše djece ne bismo brinuli!!

 

Vrijedna ekipa iz udruge “Zdrav život- Kinezis” i Mostar Half marathon - polumaratona je prošle subote organizirala i poklonila gradu Mostaru Monte utrku na kojoj su sudjelovali mali članovi mostarske udruge Sanus Motus

 

Utrka je okupila više od 300 djece od predškolskog uzrasta do učenika 6. razreda osnovnih škola među kojima i 22 Sanus Motus Kids dječice.

'Iako moramo pohvaliti sjajne i odlične rezultate naših članova u svim uzrastima, utrka je umjesto natjecateljskog karaktera imala onaj poseban i još važniji: inkluzivni, u kojoj su na utrci sudjelovali ravnopravno i naši prijatelji iz Udruge za Down sindrom Mostar te karakter same promocije važnosti redovite tjelesne aktivnosti djece. Ponosni što smo još jednom obojili grad našim SANUS MOTUS bojama, koristimo priliku da se zahvalimo  organizatorima,našem treneru Vladi, ekipi iz Nobela na stalnoj podršci i sladoledima nakon utrke kao i našoj cijeloj Sanus Motus Kids ekipi', poručili su iz udruge Sanus Motus.

Odlika dobrog trenera je da gleda u leđa svojim trkačima.

 

Dvije Eve, dvije prijateljice, dvije medalje, jedan i jedini Sanus Motus.

 

Mame u akciji!

 

Mostarska kompanija Nobel Corporation je ponosni sponzor udruge Sanus Motus, kroz promociju zdravog načina života, čistu vodu i zaštitu okoliša.

Povezani članci

1

Najnovije vijesti
Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim