Nobel Corporation

Valuable recognition for Nobel Corporation Mostar

For the second time, Nobel Corporation is a finalist of the SDG Business Pioneers Award, awarded by UNDP, in partnership with Foreign trade Chamber of Bosnia and herzegovina, through the ZAMISLI 2030 project and financed by the Kingdom of Sweden. This award did not come by chance - it represents the continuing series of recognitions for our work.

Hrvatski

Mostar graffiti with hate speech against journalists was removed 

Nobel Corporation, company from Mostar, has removed the graffiti that read "death to journalists" using innovative ecological cleaning technologies. 

During the past holidays, in the very centre of Mostar, in Ulica Braće Fejića, graffiti appeared with a message of hatred towards journalists, where “death to journalists” was written in red letters on the wall of a building. 

Hrvatski

Kako je Tornado izbrisao sramotni grafit

Na zahtjev Službe za komunalne poslove i okoliš Grada Mostara tvrtka Nobel Corporation d.o.o, primjenjujući ACS TORNADO tehnologiju, uklonila je sramotni grafit koji je od proteklih blagdana "krasio" ulicu Braće Fejića u Mostaru.  

 

U samom središtu Mostara, u ulici Braće Fejića, u vrijeme proteklih blagdana, osvanuo je grafit sa porukom mržnje prema novinarima. Na zidu zgrade ispisano je crvenim sprejem "SMRT NOVINARIMA". 

Hrvatski

Kompaniji Nobel Corporation iz Mostara 1. nagrada za inovativna rješenja na Sajmu Grames-Demi 2022

Međunarodni sajam građevinarstva i elektromašinske industrije i inovacija “Grames-Demi 2022”, nakon dvije godine okupio je više od 70 izlagača, a posjetitelji su na “Banjalučkom velesajmu” mogli pronaći bogatu ponudu najsuvremenijih materijala, mašina, alata i uređaja.


Sajmovi su u svijetu prepoznati kao jedino mjesto gdje se određena industrijska grana i svi njeni aspekti mogu okupiti na jednom mjestu, od proizvodnje do ponude i potražnje.

Hrvatski

VIP rođendanska čestitka za vlasnika mostarskog Nobela

U današnje vrijeme rođendani se najčešće čestitaju putem društvenih mreža, Vibera, Wapp-a, sa prigodnim tortama, smajlićima i slikom šampanjca.

 

Francuska veleposlanica u BiH, Njezina Ekscelencija gđa Christine Toudic je odlučila da to napravi na onaj stari, tradicionalni način.

Bez najave je sa svojom pratnjom došla u Nobel, kako bi vlasniku kompanije Borisu Bošnjaku osobno čestitala 52. rođendan.

 

Hrvatski

Mostarski Nobel Corporation među 12,9% najpouzdanijih kompanija u BiH u 2021.

Certifikat bonitetne pouzdanosti je dokument koji izdaje LRC d.o.o. privrednim subjektima na osnovu stručne analize financijskih izvještaja i ostalih ekonomskih parametara za koje je moguće procijeniti visok stupanj vjerojatnoće da se radi o financijski pouzdanom partneru.

 

Hrvatski