Atlantic

Koliko novca ostane za uređenje nakon kupnje stana?

Budući da najveći dio novca ode na kupovinu, najčešće jako malo novca ostane za uređenje interijera.

 

Kupovinom stana ili kuće se riješi tek prvi dio stambenog pitanja.

Budući da najveći dio novca ode na kupovinu, najčešće jako malo novca ostane za uređenje interijera.

Ukoliko i vi trenutno prolazite dileme oko raspodjele preostalog novca na uređenje prostora, tu smo da vam olakšamo temu grijanja svog prostora.

Hrvatski

Grupa Atlantic traži 248 rukovoditelja u Francuskoj

Grupa Atlantic traži 248 rukovoditelja u Francuskoj. S manjkom kandidata na tržištu, tvrtka je revidirala svoje kriterije i način zapošljavanja kako bi pronašla zaposlenike. Donosimo intervju s Jacquesom Farinesom, voditeljem ljudskih resursa za grupu.

 

Doista imate poteškoće u zapošljavanju?

 

Naravno. Mi se nalazimo na područjima gdje je stopa nezaposlenosti oko 7%.

Hrvatski

ATLANTIC: Prednosti novog Atlantic bojlera Linéo!

Bojler je ključni dio opreme za vašu svakodnevnu udobnost. Koliko je važna njegova funkcionalnost, toliko je postao važan i dizajn te brzina zagrijavanja vode. Stoga je Atlantic razvio novu verziju bojlera Lineo, koji je dostupan od 01. travnja 2018. godine i ima sve potrebno za potpuno zadovoljenje potreba tržišta. Clément Fillon, voditelj proizvodnje bojlera u Atlanticu donosi nam više detalja o ovom novitetu. 

Zašto ste razvili novu verziju bojlera Linéo?

Hrvatski

Nobel nudi rješenje za problem tvrde vode u industriji i domaćinstvu

Još jedan u nizu redovitih godišnjih sajmova na kojima izlaže i aktivno sudjeluje Nobel Corporation je i Sajam privrede u Tešnju. Četrnaesti po redu, međunarodni sajam privrede u gradu poznatom kao „privredno čudo“, nezaobilazna je poslovna destinacija na sajamskoj karti Bosne i Hercegovine. 

Hrvatski

Atlantic na sajmu inovacija u Parizu

Pariški sajam inovacija održat će se od 27. travnja do 8. svibnja u Expou Porte de Versailles. Ovaj nezaobilazni događaj u glavnom gradu Francuske savršena je prilika za predstavljanje najnovijih inovacija u svijetu toplinske udobnosti. Toga su svakako svjesni svi najveći svjetski proizvođači koji već godinama sudjeluju na ovom sajmu.

Hrvatski