KOMPANIJE
Atlantic na sajmu inovacija u Parizu
Manager.ba Svijet 23 travnja, 2018

Pariški sajam inovacija održat će se od 27. travnja do 8. svibnja u Expou Porte de Versailles. Ovaj nezaobilazni događaj u glavnom gradu Francuske savršena je prilika za predstavljanje najnovijih inovacija u svijetu toplinske udobnosti. Toga su svakako svjesni svi najveći svjetski proizvođači koji već godinama sudjeluju na ovom sajmu.

Ovaj sajam prvi put je održan 1904. godine i slavi 114 godina postojanja. Zanimljivo je da sajam svake godine dobiva na značaju. Na sajmu će se tradicionalno birati izum godine. Osnovni trendovi u svijetu toplinske udobnosti svakako su povezanost svih uređaja, mogućnost daljinskog upravljanja, osigurana ušteda energije i dizajn prilagođen manjim životnim prostorima. Atlantic je opet otišao korak dalje te će u natjecanju sudjelovati s kupaonskim radijatorom Sensium. Atlantic Sensium nastao je kao rezultat intenzivne potrage za kombinacijom vrhunske estetike i udobnosti kupaonskog radijatora. Sensium predstavlja novi emocionalni doživljaj u kupaonici, a jedna od prednosti je i mogućnost emitiranja glazbe uz savršenu čistoću zvuka. Iz Atlantica ističu kako će na natjecanju za izum godine ponosno nastupiti upravo s ovim proizvodom iako odluka nije bila jednostavna. 

Atlanticov partner i ovlašteni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu je kompanija Nobel Corporation iz Mostara, nekoliko puta proglašena najboljom kompanijom u BiH.

Povezani članci

1

2

Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim