SPARK
Fireside Chat: Pokretanje prehrambenog startupa
Manager.ba 22 ožujka, 2019

Startupi ne moraju biti samo IT orijentirani - interes za prehrambene startupe je u porastu, radilo se o startupima za olakšavanje narudžbe hrane, proizvodnji organske hrane ili poboljšavaju održivosti svijeta.

No, iako je to neporeciv izbor mnogih poduzetnika, to je posebna grana startup svijeta u kojoj vrijede neka malo drugačija pravila.

Postoje neki elementi koji osiguravaju da ostanete na pravom putu i da besprijekorno nastavite poslovati.

Sve o uspješnim food startupima možete saznati ako se prijavite na Fireside Chat: Pokretanje prehrambenog startupa, koji će se održati u četvrtak, 11. 4.2019. u 18 sati u SPARKu.

Tko može bolje pričati o hrani nego kuhari koji su hranu pripremali za Oprah i Obamu?

Prvi gost je Art Smith, američki kuhar koji je radio za Bob Grahama, Jeb Busha i do 2007. bio osobni kuhar Oprah Winfrey. Njegova stručnost je južnjačka kuhinja.

Poslije njega svoju priču će podijeliti Lauren Bernstein, osnivačica i direktorica projekta The Culinary Diplomacy, koja radi u Obaminoj delegaciji u State Departmentu, te je bila mentorica direktorice SPARKa i Zdrave Logike, Maje Miljević, za vrijeme YTILI Fellowshipa.

Zvuči zanimljivo? Želite pokrenuti svoj prehrambeni startup i olakšati život nudeći lakši pristup organskoj i održivijoj hrani?

Prijavite se što prije preko forme: http://bit.ly/2FsQvFv. Ulaz je besplatan.

Tagovi:
Povezani članci

1

2