web stranica

Kako pronaći 404 stranice putem Google Analyticsa?

Vaša nova web stranica savršeno funkcionira. Dizajn je ljepši od starog, prilagođen korisnicima i prilagođava se svim ekranima (responzivni je). 

Objavili ste nove fotografije proizvoda, dobro ih imenovali, uredili opise i potrudili se poboljšati stranicu svim SEO vještinama koje imate.

Prošlo je nepunih mjesec dana i spremni ste za analizu posjećenosti i upoznavanje korisnika. Naučili ste kako to napraviti u Google Analyticsu pa sretno trljate ruke ulazeći u taj magični Googleov alat.

Hrvatski

Kada se offline i online svijet spoje: kako promovirati web shop u offline svijetu?

Vlasnik ste offline trgovine i napokon ste odlučili svoje cijenjeno prisustvo proširiti i na online svijet. Izradili ste web shop ili web stranicu i što sada?

Naravno, sav svoj trud uložit ćete u planiranje online marketinških strategija jer tako možete ubiti dvije muhe jednim udarcem - promovirat ćete i web shop i postojeću offline trgovinu.

To je zaista pametna ideja jer se svi vaši postojeći i potencijalni kupci nalaze na internetu. Tako ćete u trenutku odmah vrlo lako doći do širokog broja publike te steći reputaciju brenda i svojih proizvoda.

Hrvatski