savjeti

Niše u kojima je internet prodavnica neophodna u 2022.

Online prodaja je zadnjih godina uzela maha, pa sada za kupovinu bilo čega što nam je potrebno ne moramo napuštati kući da bi obavili kupovinu. Iz udobnosti svog doma, uz svega par klikova možemo kupiti najrazličitije proizvode, koji će nam u najkraćem roku biti isporučeni na željenu adresu.

 

Iako je online kupovina na Balkanu do skoro bila strana, i mali broj je koristio usuge postojećih prodavnica, od pandemije Covid 19 stanje na tržištu se značajno promijenilo.

Hrvatski

Zbog čega je online kupovina bolja u odnosu na tradicionalnu?

Online kupovina dostiže sve veći rast iz godine u godinu, što i nije toliko čudno s obzirom da nam je razvoj tehnologije omogućio da danas putem interneta možemo da kupimo bilo šta.

 

Nekada smo kupovinu preko interneta primjenjivali samo u slučaju kada kupujemo proizvode iz inostranstva, odnosno iz drugih krajeva svijeta, međutim online trgovina postala je popularna i kod nas, čemu svjedoči činjenica da se sve veći broj preduzetnika odlučuje upravo na online trgovinu.

Hrvatski

Kako da svoj stan pretvorite u funkcionalno mjesto za život?

Kupovina stana ili njegovo renoviranje predstavljaju veoma ozbiljne korake u životu svake porodice i pored toga donose potrebu za velike novčane izdatke.


Zbog toga je ovaj posao potrebno obaviti temeljno i kvalitetno kako bi dobili prostor koji će biti jednako lijep i funkcionalan. U sklopu renoviranja ne podrazumijevamo samo kupovinu namještaja i njegovo spontano razmještanje.

Potrebno je da svaki detalj ima svoju ulogu u prostoru i da tako čini jedinstvo koje će na kraju dovesti do spoja smislenog dizajna i praktičnosti.

Hrvatski

Ketering za sve prilike - šta podrazumijeva dobar ketering?

 

Ketering posluženje u poslednjih nekoliko godina postao je totalni hit i gotovo nezaobilazna stvar kada su u pitanju slavlja i proslave.

 

Sve veća popularnost ove vrste posluženja proizilazi iz činjenice da ljudi sve manje imaju vremena za samostalno pripremanje hrane, pa se sve više oslanjaju na restorane ali i razne druge agencije koje se bave pripremom hrane i keteringa za sve prilike.

Hrvatski

Kako prevenirati kvarove i oštećenja mobilnih telefona?

Mobilni telefoni se kao i svi drugi uređaji kvare i potrebni su im servis i popravka s vremena na vrijeme. Bijelu tehniku, kompjuter, pa čak i televizor nerijetko možemo sami popraviti, ali da li je moguće samostalno servisiranje telefona?
 

Servisiranje mobilnog telefona i otklanjanje kvara uglavnom je neizvodljivo u kućnim uvjetima, jer uvijek fali odgovarajuća oprema, alat, ali ponajviše znanje. Složićemo se da kada dođe do kvara to treba prepustiti profesionalcima, a da je potrebno da se mi pozabavimo drugim stvarima, kao na primjer - prevencijom.

Hrvatski

Onsite tražilica: mala tajna za veliko povećanje prodaje o kojoj rijetko tko priča

Jeste li se ikada zapitali kako Amazon u svojoj tražilici zna preporučiti relevantne prijedloge pretraživanja samo na temelju upisanih početnih slova “ip” u tražilici? Odmah pretpostavlja da smo u potrazi za iPodom.

Ili kako Google daje kvalitetne preporuke pretraživanja odmah nakon upisanih 3-4 slova?

Hrvatski

7 zlatnih savjeta kako dobiti vrhunske i kvalitetne fotografije za web shop

Otvarate web shop? Za početak trebate tri stvari: web shop platformu koja će ispuniti sve vaše zahtjeve, kvalitetan web studio koji će izraditi web shop prema posljednjim standardima i imati zapanjujuće fotografije svojih proizvoda.

Srećom, možemo vam pomoći sa sve tri stavke!

Tvrtka smo koja ima:

- vlastitu web shop platformu (Marker CMS) preko koje posluje više od 100 web shopova i koje godišnje ostvaruju promete preko 100 milijuna kuna,

Hrvatski

5 savjeta za optimizaciju slika zbog kojih će te Google zavoljeti [SlideShare]

Slike su postale iznimno značajan, da ne kažemo gotovo najvažniji dio web stranice.

Govore 1000 riječi, privlače pozornost, zaokružuju priče i potiču emocije.
Uz to, brojni korisnici kada pretražuju Google traže upravo - slike.

Ignorirati milijune upita korisnika s "nevidljivim slikama" je luksuz koji si jednostavno ne možete priuštiti.

Posebice ako imate web shop i želite sa svojim proizvodima iz kataloga što brže doći u vidno polje kupaca.

Hrvatski

Kako prevariti kupce?

Ovaj naslov nema veze s prevarom, jer kupce je danas nemoguće prevariti tako da svi oni koji to pokušavaju ostave svaku nadu prvim klikom i izlaskom na internet.

"Nije mi žao što kradete moje ideje nego što nemate svoje", rekao je veliki genije Nikola Tesla. Genije koji je radio za opće dobro tako je shvaćao i odnose bilo poslovne bilo životne.

Većinu sam svojih blogova pisao o savjetima i nisam druge kritizirao jer nemam namjeru biti policajac, a u ostalom to i nije moja uloga.

Hrvatski