blagdani

Kako preživjeti post-blagdansku depresiju?

Adventsko vrijeme polako ali sigurno ostavljamo iza nas, te se lagano oporavljamo od sveprisutnog blagdanskog ludila kojem smo bili svjedoci posljednjih nekoliko tjedana. Ta silna količina hrane koju smo pojeli, novaca koje smo potrošili na božićne poklone, te propagandnih poruka i materijala kojima smo bili izloženi, na nas su zasigurno ostavili barem nekakav utjecaj. Koliko god nam se taj utjecaj na prvu činio dobrim i pozitivnim, nerijetka je pojava da božićno ludio i entuzijazam ubrzo nakon završetka blagdana prerastu u post-božićnu depresiju.

Hrvatski

Ford napravio kućicu za pse koja štiti od buke vatrometa

Vrijeme je prazničnog veselja i radosti … ali ne baš i za pse. Sezona vatrometa i petardi je sezona uznemirenih ljubimaca koje buka mnogo plaši.

Psi imaju veoma razvijeno čulo sluha koje je daleko superiornije od ljudskog, pa su im glasni zvukovi posebno bolni i uznemirujući.

Zato je Ford napravio kućicu za pse koja koristi tehnologiju poništavanja buke, i pruža im sigurno utočište u novogodišnjoj noći.

Tehnologija koju su koristili slična je onoj kakvu imamo u slušalicama ili automobilima.

Hrvatski

Je li vaš web shop spreman za blagdansku ludnicu? Kupci sigurno jesu!

Napokon nam dolazi najljepše razdoblje u godini. Božić! 

Vrijeme kad smo svi nekako neobjašnjivo sretni, svi se volimo, svima nam se zacakle oči od gledanja božićnih žaruljica i ukrasa, a što je najvažnije - svi se volimo darivati, tj. kupovati abnormalno velike količine stvari od kojih nam je većina njih totalno nepotrebna.

Hrvatski