sajam

Tri programa Nobel Corporation privlače pozornost

Drugo izdanje specijaliziranog sajamskog događaja, koji okuplja kompanije koje djeluju u industriji, Međunarodnog industrijskog sajma Sarajevo industry fair – SIF 2024 bit će održano unutar i ispred hotela Hills na Ilidži na više od 8000 m2 prostora od 8. do 10. svibnja. 

 

Hrvatski

U svibnju nas čeka sajam građevinarstva, strojarstva i metalne industrije u Sarajevu

Drugi međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, strojarstva i metalne industrije SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023 bit će održan unutar  i ispred Kongresnog centra hotela Hills na Ilidži od 8. do 10. 5. 2024. godine u organizaciji Agencije Profi Team iz Sarajeva. 

 

Hrvatski

Sajam i konferencija o opremanju hotela i ugostiteljskih objekata u Mostaru

 

U Mostaru će 9.11.2023. godine, u Mepas Mall-u, u dvorani Queen, biti održan Festival HUBiH, sajam i konferencija o opremanju hotela, ugostiteljskih objekata, vila i kuća za odmor. Događaj koji će okupiti struku na jednom mjestu radi lakše komunikacije i razmjene iskustava i znanja, ali i učenja.

 

Sajam se sastoji iz dva dijela, izložbenog i konferencijskog. 

Hrvatski

Treći sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH

 

Mjesec septembar u BiH biće centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, Sarajevo će biti domaćin trećeg Međunarodnog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 u našoj državi. 

Mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i zdravlja imati priliku predstaviti svoje novitete izazvalo je veliko zanimanje. Cjelokupna javnost ima priliku na jednom mjestu upoznati se sa proizvodima i novitetima iz beauty svijeta.

Undefined

Tvrtke iz naše zemlje izlažu na Sajmu namještaja i interijera imm 2023 u Kelnu

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) u okviru projekta COVID-19 Investment Response/EU4Business Recovery, kojeg sufinanciraju Europska unija (EU) i Vlada SR Njemačke, organizirala je predstavljanje bh. kompanija na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera imm 2023 – Spring Edition u Kelnu, koji se održava od 4. do 7. 6. 2023. godine. 

Hrvatski

Uspješno završen prvi industrijski događaj u Sarajevu nakon petnaest godina

 

Sarajevo Industry Fair, prvi po redu industrijski sajam u Sarajevu, završio je svoje izdanje za pamćenje. Ovaj pionirski događaj, koji je okupio vodeće industrijske kompanije iz Bosne i Hercegovine i regije, pokazao je snagu i inovativnost našeg industrijskog sektora.

 

Hrvatski

Međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije 

 

Prvi međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije  “SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023” bit će održan u kompleksu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 18.05. do 20. 05. 2023. godine, u organizaciji Agencija  “Profi Team” i „Profi Light“ iz Sarajeva.

 

Sarajevo će ponovo biti sajamski centar iz  oblasti građevine, metalne industrije i mašinstva nakon skoro 15 godina pauze.

Hrvatski

Hercegovačka vina oduševila i posjetitelje i struku

Neke od ovih vinarija imaju već dugogodišnju tradiciju u proizvodnji vina, a neke mlađe se tek pojavljuju na tržištu i oduševljavaju svojim vinima.

 

Završen je Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru na kojem su posjetitelji mogli kušati i vrhunska hercegovačka vina okupljena oko udruge BLAŽ.

Vinari su zadovoljni, kao i posjetitelji koji su kušali vina Vinarija: Buntić, Majić, Rubis, Matić, Hepok, Petrus, Ostojić, Vilinka te Carska vina Grge Vasilja, priopćili su iz Udruge BLAŽ.

Hrvatski

Mostarski sajam okupio tvrtke iz 30 zemalja predvođenih Izraelom

 

Međunarodni sajam gospodarstva 2023. u Mostaru po 24. put otvorio je svoja vrata i ugostio gospodarstvenike iz regije i svijeta i brojne regionalne državnike i goste. na sajmu su izlagači iz 30 država, među kojima i neke od najjačih tvrtki iz Izraela, ovogodišnje zemlje-partnera.

 

Kroz 5 dana trajanja sajma izlagači iz 30-ak zemalja predstavit će svoje poslovanje, a najavljeni su stručni skupovi, okrugli stolovi i drugi značajni događaji.

Hrvatski

Sarajevo sajamski centar građevine, metalne industrije i strojarstva

Prvi međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije  SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023 bit će održan u  kompleksu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 18.05. do 20. 05. 2023. godine, u organizaciji Agencija  Profi Team i Profi Light iz Sarajeva.

 

Sarajevo će ponovo biti sajamski centar iz oblasti građevine, metalne industrije i mašinstva nakon skoro 15 godina pauze.

Hrvatski