oglas za posao

Social Media Manager

Tražimo timskog igrača da nam se pridruži u našem mladom i perspektivnom marketing timu.

Ako ste ambiciozna osoba koji želi graditi karijeru i upravljati društvenim mrežama naše kompanije, obrati pozornost u nastavku teksta. 

 

Hrvatski

Product Manager CISCO 

Lokacija: Sarajevo (Rad iz tvrtke)
Broj izvršilaca: 1
Trajanje oglasa: ističe 15.06.2024.

 

Comtrade Distribution vodeći je distributer IT opreme i potrošačke elektronike u regionu, sa 30 godina iskustva i odličnim odnosima sa najznačajnijim dobavljačima u industriji. Širok asortiman proizvoda, ekspertski timovi i snažno prisustvo na tržištu čine našu kompaniju sjajnim mjestom za razvoj karijere i jačanje profesionalnih kompetencija.

Ukoliko želite postati dio našeg tima, pozivamo vas da se prijavite za sljedeću poziciju: 

Hrvatski

Voditelj Službe za razvoj proizvoda i digitalnih kanala prodaje

 

 

Vienna osiguranje d.d. VIG je vodeće društvo za osiguranje života u BiH te je članica Vienna Insurance Group (VIG), najveće osiguravajuće grupacije u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi, koja je sa preko 25.000 zaposlenih fokusirana ka visoko profesionalnoj usluzi i brizi za svakog klijenta. Posvećeni smo promoviranju različitosti u poslovnom okruženju i ponosan smo poslodavac koji nudi jednake mogućnosti svakome. 

Hrvatski

Voditelj financija

iNovine BH d.o.o. za unutrašnju i vanjsku trgovinu sa sjedištem u Sarajevu su najveći specijalizovani i vodeći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini, koje broji preko 400 prodajnih mjesta i više od 900 uposlenika, a sada raspisuje:

 

OGLAS ZA POSAO
Voditelj Finansija (m/ž)


OPIS POSLA

Hrvatski

Project Manager

Janom Investment („JI“), a renewable energy investor and developer, is seeking to expand its local team by a project manager. This employee will play a role in the development of our 1000+ MW portfolio of wind, solar and battery storage projects in the countries of Croatia, Bosnia, Serbia and North Macedonia.
 
Position:
Project Manager
 
Place of work:
Bosnia, Serbia, Croatia, Northern Macedonia -  office to be established
 

Hrvatski