Franck

Franck donacijom od 50,000 KM pruža podršku bolnicama, vatrogascima i socijalno ugroženim obiteljima u borbi protiv epidemije

Kao domaća kompanija, Franck je odlučio donacijom financijskih sredstava i svojih proizvoda, pomoći i donekle olakšati rad zaposlenicima hitnih službi, koji su neumorno i predano angažirani u borbi protiv epidemije koronavirusa, te im na ovaj način zahvaliti na odgovornom poslu koji obavljaju u korist i na dobrobit svih građana Bosne i Hercegovine. 

 

Hrvatski

Vesna Mihatov, Franckova master cupperica: Naša osjetila su nezamjenjiva

Postoji netko o čijoj procjeni ovisi ono što ćete pronaći u svojoj šalici kave.

 

To je "master cupper", odnosno osoba zadužena za razvoj i provjeru kvalitete kave čiji je zadatak, među ostalim, i redovito kušanje kave tijekom dana.

Njezino je ime Vesna Mihatov, i radi u Francku, koja pojašnjava koje procese kava prolazi od sirovine do finalnog proizvoda te kako konačno nastaje Franckova kava.

Hrvatski

Kompanija Franck do sada investirala 6 milijuna KM u proizvodne kapacitete u BiH

Kompanija Franck je započela poslovanje prije 125 godina. Proizvodi Francka su dugo godina zastupljeni na tržištu BiH i čine sastavni dio domaćinstva bh. potrošača koji su već davno prepoznali Franck kvalitetu proizvoda. „Možemo reći da je naš najvažniji zadatak da ukazano povjerenje potrošača svakodnevno opravdamo,“ naglasio je, između ostalog, u intervjuu za Poslovne novine, Edin Škaljić, direktor kompanije Franck BiH.

Recite nam nešto više o Franck tvornici u Bosni i Hercegovini?

Hrvatski

​Splitski Tommy postaje suvlasnik Francka

Poznati proizvođač kave i čajeva Franck i splitski lanac supermarketa Tommy postigli su dogovor o strateškom ulaganju, na temelju kojeg će Tommy dokapitalizirati Franck. 

O kojem se tačno iznosu nije se moglo doznati. Naime, odluku o dokapitalizaciji još moraju potvrditi skupštine obje tvrtke i tek nakon toga će se, kako je rečeno, znati s kojim je iznosom Tommy ušao u Franck i kako izgleda nova vlasnička struktura Francka, piše Jutarnji list. 

Hrvatski