blidinje bike festival

Continental generalni sponzor najvećeg biciklističkog festivala u BiH

Continental korporacija, jedan od vodećih svjetskih proizvođača pneumatika i jedan od lidera u auto industriji, generalni je sponzor Blidinje BIKE Festivala, koji se održava u Parku prirode Blidinje od 12. do 14. srpnja 2024 godine. 
 

Hrvatski

U tijeku je peto izdanje Blidinje BIKE Festivala

 

Udruga HerzegovinaBike, u suradnji sa Biciklističkim klubom Mostar, udrugomm Hercegovina Outdoor, Biciklističkim savezom Bosne i Hercegovine, Sportskim savezom Grada Mostara i Visit Blidinje i ove godine organiziraju najveći festival biciklizma u Bosni i Hercegovini – Blidinje BIKE Festival.

 

Blidinje BIKE Festival tradicionalno se održava posljednjeg tjedna u srpnju, a 2023. godina nije izuzetak. Od petka do nedelje posjetitelje očekuje zanimljiv program. 

Hrvatski

ODRŽAN BLIDINJE BIKE FESTIVAL: Voda kao osnova za maksimalnu učinkovitost biciklista

Park prirode Blidinje je ponovno, nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog bike festivala, bilo mjesto okupljanja jednog biciklističkog događaja na međunarodnoj razini, koje je promovirao biciklizam i biciklistički turizam te potencijale koje posjeduju Blidinje i Hercegovina u tom smislu.

 

Prošli vikend, od 23.-25. srpnja/jula, je održan Blidinje Bike Festival koji je okupio profesionalce i entuzijaste biciklizma iz Bosne i Hercegovine i regije. 

Hrvatski

VELIKO ZANIMANJE: Sljedeći vikend rezervirajte za Blidinje Bike Festival

Organizatori su pozvali sve zainteresirane da posjete i budu podrška ovom jedinstvenom događaju u Hercegovini, da posjete prelijepe predijele Blidinja vozeći nekim od najljepših biciklističkih staza ili da jednostavno dođu i uživaju u promatranju profesionalaca kako odmjeravaju snage na izazovnim MTB stazama i degustiraju poznate specijalitete u nekim od blidinjskih restorana.

 

Hrvatski

VIDEO: Velik interes za “Blidinje BIKE Festival”

Još manje od mjesec dana je ostalo do događaja Blidinje BIKE Festivala koji se održava u organizaciji udruga “Herzegovina Bike”, “Herzegovina Outdoor”, “Visit Blidinje” i “BK Mostar”.

Događaj je to koji će se održavati kroz tri dana i donijeti će mnoge zanimljive sadržaje za sve, od rekreativnih sportaša koji će sudjelovati u biciklijadi, pa sve do centralnog događaja “XCM Herzegovina” kada ćemo gledati sve one profesionalce na stazama Blidinja.

Hrvatski