Beograd

Hercegovačka kuća u Beogradu do kraja 2021.

Poslovni objekt Hercegovačke kuće u Beogradu trebao bi da bude otvoren do kraja godine ili najkasnije na proljeće, izjavio je Srni direktor trebinjskog Agrarnog fonda Veselin Dutina.

 

Dutina je naveo da je Agrarni fond do sada širio mrežu poslovnih objekata, a kruna će biti otvaranje Hercegovačke kuće u Beogradu kako bi ponudili tradicionalne hercegovačke proizvode i na tom tržištu.

On je dodao da se ovaj fond kroz Hercegovačku kuću predstavio na manifestaciji Dani Srpske u Srbiji, na prezentaciji u Beogradu.

Hrvatski

Otvara se najveći tržni centar u regiji koji je gradila i kompanija Širbegović

S ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, objekt predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije.

 

Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, otvara se u petak, 30. listopada/oktobra u 10 sati.

S ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, objekt predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije.

Hrvatski

Beograđanin došao u Čapljinu i pokrenuo posao iz snova

Bane Radosavljević iz Beograda dokaz je da postoje i oni koji dolaze u BiH da bi pokrenuli poslove, preokrenuli svoj život i ostvarili poslovne snove.

Bane se zaljubio u eterična ulja toliko da je odlučio napustiti ugostiteljstvo i počeo se baviti uzgojem ljekovitog bilja i proizvodnjom izuzetno cijenjenog eteričnog ulja smilja, pa je tako nastao brend “Natura Oleum - essential oils”.

Hrvatski

SVE POČELO U TRPEZARIJI: Danas mikrobiljem snabdijevamo više od 100 restorana

Jana Mitrović prije dvije godine počela je gajiti mikrobilje. Danas je vlasnica brenda „Urbani farmeri“.

Ekonomistica po struci, nije ni sanjala da će ovo biti njen glavni posao.

U novi biznis ušla je sasvim slučajno, tako što je u trpezariji svog stana, počela gajiti klice kako bi se njena djeca zdravije hranila.

Danas snabdijeva više od 100 restorana u Beogradu i Novom Sadu.

Hrvatski

Znate li da sami možete dizajnirati svoju košulju?

Jeste ikada mislili da ćete biti u mogućnosti sami dizajnirate svoju košulju, birati materijal i na kraju dobiti šivenu prema vašim mjerama?

MojKrojac.com je odveo ovaj tradicionalni posao starih majstora u 21. stoljeće i približio ga svim muškarcima i ženama, sa svojom interaktivnom platformom i mogućnošću online dizajniranja i poručivanja košulja.

Košulje su odjevni predmet sa najviše detalja, kao što su kragna, manžetne, kopčanje, osnova, leđa, tip dugmadi…

Hrvatski

Desetine državljana BiH kupilo nekretninu u kompleksu “Beograd na vodi”

Nekoliko desetina državljana BiH do sada je kupilo nekretninu u okviru “Beograda na vodi”, stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji u glavnom gradu Srbije, čija se vrijednost procjenjuje na tri milijarde dolara.

Kvadrat stambenog prostora na ovoj ekskluzivnoj lokaciji pored rijeke Save plaćan je i više od sedam tisuća eura.

Hrvatski

Otvorena prva stambena zgrada "Beograda na vodi"

Prva stambena zgrada u kompleksu "Beograd na vodi" u subotu je svečano otvorena, nakon čega slijedi useljavanje prvih stanara.

Vrpcu su, u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, presjekli premijerka Ana Brnabić, ministar financija Siniša Mali, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, predsjednik kompanije "Eagle Hills" Muhamed Alabar, direktor kompanije "Beograd na vodi" Nikola Nedeljković. 

Hrvatski

Privredni potencijali Gradačca predstavljeni u Beogradu

Uz podršku USAID-ovog projekta „RAST“ projekta koji implementira Catholic Relief Services (CRS) organizovana je dvodnevna posjeta delegacija gradova i opština iz Bosne i Hercegovine nosilaca certifikata za povoljno poslovno okruženje (BFC SEE) Srbiji.

Cilj posjete tokom koje su predstavnici općina i gradova boravili i u Novom Sadu i Šapcu bio je razmjena iskustava i dobre prakse u upravljanju aktivnostima lokalnog ekonomskog razvoja.

Hrvatski