TRAŽIŠ POSAO?
ZANIMA VAS MJESTO NA RUKOVODEĆOJ POZICIJI? Klas, Jumbo ili Triglav Osiguranje vaša su prilika
Manager.ba BiH 02 srpnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba

1. RUKOVODITELJ DISTRIBUTIVNOG CENTRA

Klas d.d. Sarajevo kao kompanija sa tradicijom dugom 115 godina, vodeći je bh. proizvođač u mlinsko-pekarskoj djelatnosti, te među vodećim proizvođačima tjestenine, slastičarskih i konditorskih proizvoda u BiH i regionu. Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, pozivamo vas da se prijavite za sljedeću poziciju: Rukovoditelj distributivnog centra RDC Mostar. 

Lokacija: Mostar

Trajanje oglasa: 04. srpnja 2018. godine.

2. REGIONALNI DIREKTOR PRODAJE

Ukoliko ste ambiciozni, a imate komunikacijske, pregovaračke i prodajne vještine, želite realizirati svoje menadžerske sposobnosti, kreativnost, inicijativu, upornost, pozivamo Vas da postanete član jedne od vodećih osiguravajućih grupacija u jugoistočnoj Europi. Kroz edukaciju od strane vodećih stručnjaka u osiguranju i financijama, timsku, proaktivnu i pozitivnu radnu atmosferu, možete razviti i realizirati Vaše menadžerske vještine i sposobnosti uz stimulativno nagrađivanje za uspješan rad. Iskoristite priliku i prijavite se na Oglas koji raspisuje Uprava TRIGLAV OSIGURANJA D.D., područje Zeničko–dobojskog i Srednjobosanskog kantona.

Kandidati na razgovoru trebaju prezentirati svoj pogled na organizaciju prodaje osiguranja, prodajne aktivnosti i plan rada na područjima Zeničko–dobojskog i Srednjobosanskog kantona.

Oglas ostaje otvoren do 12. srpnja 2018. godine. 

3. STORE MENADŽER – VODITELJ POSLOVNICE 

Operativni odjel kompanije Jumbo, traži regionalnog menadžera za područje Mostara. 

Menadžer prodavnice je odgovoran za upravljanje i koordinaciju svih operativnih procesa i donošenja odluka u prodavnici. On brine o pravilnoj primjeni standarda kompanije, optimizaciji prodaje, povećanju performansi jedinice koju vodi, profesionalnom razvoju svog tima i prezentiranju brenda kupacima, pružajući odličnu uslugu koja prevazilazi očekivanja kupca. Kontinuirano prati sve radove u odjeljenju prodavnice, prodajnom dijelu, kao i u skladištu.

Ako posjedujete univerzitetsku diplomu iz oblasti ekonomije ili drugih srodnih oblasti, kao i najmanje tri godine radnog iskustva u menadžmentu (prednost u maloprodaji), javite se na natječaj do 27. srpnja 2018. godine. 

Mjesto rada: Mostar

Povezani članci

1

2

Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna