POSLOVNA ŠKOLA
ZŠEM je treća najbolja poslovna škola istočne Europe
Manager.ba 16 travnja, 2018

Zagrebačka škola ekonomije i managementa iznimno je ponosna što je primila priznanje za treću najbolju poslovnu školu istočne Europe po istraživanju Eduniversala. Kvaliteta rada ZŠEM-a potvrđena je i AACSB akreditacijom i time je Škola uvrštena među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. U svojih šesnaest godina rada škola broji više od 2800 diplomanata, 1200 studenata i oko 150 izvrsnih predavača.

Uz studijske programe na preddiplomskoj i diplomskoj razini razvijen je i međunarodni doktorski studij čime ZŠEM postaje lider u usavršavanju poslovne zajednice na svim razinama. 

Jedna od brojnih prednosti ZŠEM-a je međunarodna razmjena sa više od 140 partnerskih sveučilišta diljem svijeta. Tijekom studija studenti imaju priliku već na drugoj godini prijaviti se za razmjenu i sudjelovati u međunarodnom okruženju koje im pruža brojne prilike uključujući i potencijalno zaposlenje u određenoj zemlji. ZŠEM je također prepoznat među studentima iz Azije, Australije, Europe, Južne i Sjeverne Amerike, koji čine 25% studentske populacije ZŠEM-a.

Predavači ZŠEM-a su vrhunski stručnjaci iz poslovne zajednice koji uz teorijska znanja studentima pružaju i jako bitna praktična znanja čime ih čine spremnijima za tržište rada. S obzirom na iznimno važan faktor zapošljavanja po završetku studija te, napretka u poslovnoj karijeri, ZŠEM kontinuirano razvija usluge Career centra. Ured je to koji pomaže u planiranju i razvoju karijere svakog studenta te koji posreduje između studenata i poslovne zajednice zbog čega se 40% naših studenata zapošljava već tijekom studija. 

www.zsem.hr 

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce