POVEZIVANJE KOMUNIKACIJSKIH STRUČNJAKA 
WM communication zajednica od danas je online
Manager BiH 06 lipnja, 2023

Agencija Prefix iz Sarajeva, specijalizirana za razvoj inovativnih i kreativnih rješenja za digitalni marketing i komunikaciju koja je početkom prošle godine implementirala projekat Woman.Comm, danas predstavlja novi proizvod na tržištu. Radi se o online zajednici pod nazivom WM communication koja je namijenjena svim profesionalcima u komunikacijskoj industriji Adriatic regije ali i šire.

Zajednica je osmišljena kako bi pružila korisnicima sve što im je potrebno za brzo i jednostavno povezivanje, upoznavanje i komunikaciju sa svojim kolegama u industriji. WM zajednica će biti na raspolaganju svim korisnicima koji žele da poboljšaju svoje vještine i znanje u svijetu marketinga, kao i da prošire svoju mrežu kontakata i steknu nove poslovne prilike. 

“Osim što je zamišljena kao platforma za povezivanje, WM community nudi  svojim članicama i članovima mogućnost kreiranja profila prema vlastitom izboru, interakciju, objavljivanje članaka, najave i praćenje evenata, te pretraživanje tema i oglasa iz različitih oblasti. ” ističu iz agencije Prefix.

Jedan od krajnjih ciljeva ove platforme jeste i uspostavljanje karijerne zajednice koja će svim članovima pomoći pri zapošljavanju i traženju posla na tržištu rada. Baš zbog toga, partner projekta je i Kolektiv d.o.o. (MojPosao), inovativna i dinamična konsultantska kompanija i vodeća agencija za posredovanje pri zapošljavanju u BiH. 

“Sa zadovoljstvom smo odlučili podržati projekat WM karijerne zajednice čiji je cilj jačati komunikacijsku industriju, te olakšati pronalazak posla u ovom sektoru. Kao partneri na ovom projektu dijelit ćemo sve oglase iz ove industrije,  pružati informacije o aktuelnostima na tržištu rada, te biti na raspolaganju za savjetovanje u domenu ljudskih resursa. Zajedničkom saradnjom vjerujemo da ćemo  olakšati profesionalni razvoj, umrežavanje i pristup važnim informacijama na tržištu  rada u ovoj industriji.” kazali su iz Kolektiva.

Ono što ovu zajednicu čini posebnom je i 3D Expo- virtualni sajam gdje će kompanije moći predstaviti svoje proizvode i usluge kroz virtualne štandove, a korisnici pratiti različite događaje, konferencije i webinare. 
 
“Naš cilj je da ova zajednica postane mjesto gdje možete ostvariti vrhunske poslovne kontakte i naći nove prilike za vaš profesionalni razvoj. Bez obzira jeste li početnik u industriji ili iskusni profesionalac, naša zajednica je otvorena za sve koji žele unaprijediti svoje znanje, vještine i umrežiti se sa drugima u industriji. Pridružite nam se danas i budite dio najveće komunikacijske zajednice u Adriatic regiji. ”, zaključuje Irena Miličević Vukoja, direktorica i vlasnica agencije Prefix.

Jedan od partnera projekta je i portal Media Marketing koji će na platformi sve prisutne redovno obavještavati o novostima iz svijeta marketinga.

Uključite se u diskusije, objavite svoje radove i pitanja, upoznajte nove ljude, stvorite vrijedne veze, i otvorite se novim prilikama.
Posjetite i registrujte se na WM communication online platformu putem linka: https://wmcomm.club/ .

 

PR / Manager.ba

Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo