TRAŽIŠ POSAO?
VRATILI STE SE S GODIŠNJEG ODMORA? Što kažete na novo radno mjesto?
Manager.ba BiH 26 lipnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba .

1. VODITELJ PRODAJNE REGIJE

Fabrika cementa Lukavac d.d. je vodeći proizvođač portland i zidarskog cementa u BiH i dio Asamer Baustoffe Grupacije iz Austrije. Ako ste proaktivna i dinamična osoba i želite postati dio tima ove uspješne kompanije, koja posluje u skladu sa vrhunskim europskim standardima, koristeći najsuvremenije industrijske tehnologije, prijavite se na mjesto Voditelja prodajne regije u Podružnici Banja Luka. 

Na ovaj natječaj se možete prijaviti do 01. srpnja 2018. godine.

2. VODITELJ KATEGORIJE – KOMERCIJALISTA 

U svrhu jačanja tima, društvo Mercator BH poziva: odgovorne, motivirane, proaktivne kandidate koji svoj posao smatraju izazovom, da se pridruže ovoj kompanija na sljedećem radnom mjestu: Voditelj kategorije - komercijalista, sektor nabave.  

Kandidatu se nudi izazovna pozicija u dinamičnom poslovnom okruženju rad sa profesionalnim i motiviranim timom, kao i mogućnost usavršavanja i napredovanja. 

Lokacija: Sarajevo

Priliku za prijavu na ovaj natječaj imate do 07. srpnja 2018. godine. 

3. TEHNIČKI DIREKTOR 

Cromont d.o.o. Žepče, bavi se izradom posuda pod pritiskom, izmjenjivača toplote, filtera, rezervoara i drugih proizvoda od nehrđajućih čelika, namijenjenih prvenstveno prehrambenoj i kemijskoj industriji. 

Poduzeće je izvozno orijentirano, sa usmjerenjem na talijansko, njemačko i švicarsko tržište, te tendencijom širenja na ostale zemlje EU. 

Djelatnik na radnom mjestu Tehnički direktor  biti će zadužen za obavljanje sljedećih poslova: organizaciju proizvodnje, izradu ponuda, nabavku repromaterijala, razradu tehničke dokumentacije za proizvodnju…

Oglas ostaje otvoren do 19. srpnja 2018. godine.

Povezani članci

1

2

Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb