POZITIVAN PRIMJER
VIDEO Radnicima podijelio 10 milijuna dolara
Manager.ba/biznisinfo.ba Svijet 12 prosinca, 2019
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Oni su uz taj bonus, dobili i godišnji bonus koji tradicionalno dobivaju svake godine.

 

Prosinac/decembar je vrijeme kad se radnici širom svijeta raduju svojim prazničnim bonusima, međutim osnivač i direktor građevinske firme u Baltimoreu, Edward St. John podigao je ljestvicu poprilično visoko za sve šefove širom svijeta.

Naime, on je organizirao božićnu zabavu za svih svojih 198 zaposlenih, gdje je objavio kako će podijeliti svojim radnicima nevjerojatnih 10 milijuna dolara.

Radnici koji rade duže za firmu “St. John Properties” dobili su veće bonuse, no prosječan iznos koji su radnici dobili iznosi 50 tisuća dolara.

Međutim, to nije sve što su radnici dobili. Oni su uz taj bonus, dobili i godišnji bonus koji tradicionalno dobivaju svake godine.

Kao što je za očekivati, radnici su oduševljeno plakali kada su dobili crvene kuverte u kojima se nalazio njihov bonus. Edward im je rekao kako svi dobivaju bonus jer je kompanija dostigla svoj cilj, a to je izgradnja površine veličine 20 milijuna kvadratnih metara širom SAD-a.

– Kako bi proslavili postizanje našeg cilja, željeli smo nagraditi naše radnike na takav način da će to imati značajan utjecaj na njihove živote. Zahvalan sam svakom od naših radnika, na njihovom radu i predanosti i nisam mogao zamisliti bolji način da im to pokažem – izjavio je direktor firme, prenosi Bankar.me.

Tagovi:
Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb