POSLOVNI DOGAĐAJ
VIDEO: Na InHoReCa sajmu najavljeno sudjelovanje 100 izlagača
Manager.ba 29 svibnja, 2019

Međunarodni sajam hrane, pića i ugostiteljske opreme se ove godine održava po drugi put u Sarajevu. Sajam će se održati u petak i subotu 14. i 15. lipnja u prostoru novootvorenog Convention Centra Hills, a u organizaciji marketinške agencije Altermedia i magazina In HoReCa.

Cilj sajma je na jednom mjestu okupiti izlagače iz oblasti prehrambene i industrije pića, proizvođače i distributere ugostiteljske opreme.

Najavljenih čak stotinu izlagača na ovom, drugom po redu InHoreca sajmu pokazuje koliko je ozbiljan interes i potreba industrije za sajmom na kojem mogu predstaviti svoje usluge, proizvode i novitete.

“Već dugo se kroz svoja namjenska izdanja, naročito InHoreca i InStore magazine, bavimo HoReCa kanalima (hoteli, restorani i cafei), i odavno smo, komunicirajući direktno s ljudima iz ove industrije, prepoznali potrebu za sajmom ovakve vrste u Bosni i Hercegovini“, kaže Rešid Muratović, direktor agencije Altermedia objašnjavajući razloge za pokretanje sajma.

„Odziv izlagača prošle i, naročito, ove godine pokazuje da smo donijeli ne samo dobru, nego i za industriju korisnu odluku pokretanjem ovog specijaliziranog sajma“, pojasnio je Muratović.  

Sajam je namijenjen i razmjeni poslovnih ideja, inicijativa i kreiranju platformi za nove suradnje između srodnih branši i bolji protok informacija u ovoj specifičnoj grani privrede.

„Posebno nas raduje što ćemo biti prvi sajam koji će biti organiziran u novootvorenom, mutifunkcionalnom Covention Centru hotela Hills, koji se prostire na impresivnih 4000 kvadratnih metara, što ga čini prvim i jedinim takvim prostorom u zemlji“, najavljuje Šefik Gušić, direktor InHoreca sajma, dodajući da je za posjetitelje sajma pripremljeno izvanredno puno različitih mogućnosti i ponuda na sajamskom prostoru.

Pored degustacija i kuharskih senzacija pripremljena su različita natjecanja barista i food blogera, a organizatori su najavili i sadržaj za najmlađe posjetitelje. 

U mnoštvu pripremljenih sadržaja svojom se atraktivnošću izdvaja InHoreca AfterWork Free Zone Party, najavljen za oba dana sajma u vremenu od 16 do 19 sati, gdje se uz izvrsnu ponudu pića i delicija očekuje i odlična glazba.

Cijeli program sajma, kao i informacije o ovogodišnjim izlagačima, dostupni su na web stranici www.inhoreca.ba i društvenim mrežama organizatora.