KOMPANIJE
Vaša kompanija i proizvodi dio tržišta od 100 milijuna stanovnika? Uz Coral, nikad nije bilo jednostavnije!
manager.ba 03 kolovoza, 2022

Novoosnovana kompanija Coral ima za cilj umrežavanje gospodarstva Jugoistočne Europe i zemalja njemačkog govornog područja (Njemačke, Švicarske i Austrije).

 

Želite li proširiti svoje poslovanje na strano tržište? Želite li da Vaša kompanija i proizvodi budu dio tržišta od 100 milijuna stanovnika?

Imamo pravo rješenje za Vas!

 

Zbog sve većeg interesa kompanija zapadnog tržišta, komapnija Coral pokreće drugo izdanje poslovne publikacije „Bosna i Hercegovina EXTRA“ u kojoj predstavlja privredu i kompanije BiH.

 

U Publikaciji imate mogućnost predstaviti svoju kompaniju, proizvode i usluge potencijalnim kupcima u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Ovo interesantno tržište od 100 milijuna stanovnika Vam nudi da pronađete poslovnog partnera, kapital za proširenje proizvodnje ili kupce Vaših proizvoda.

Publikacija od oko 200 stranica tiska se u 20.000 primjeraka na njemačkom jeziku.

 

Ovo specijalno izdanje bit će dostavljeno u oko 200 industrijsko-trgovinskih (privrednih) komora, diljem Njemačke, Austrije i Švicarske. Nadalje, dostavit će se u financijske institucije, ministarstva, razna udruženja, kao i nadležnima koji prate razvoj privrede u BiH.

Publikacija će biti dostupna mnogim kompetentnim poslovnim ljudima.

Izdanje "BiH Extra” se dijeli besplatno.

"Uz publikaciju „Bosna i Hercegovina EXTRA“ nikad nije bilo lakše doći do potencijalnih partnera, kapitala i kupaca u srednjoj Europi. Javite nam se i putem usluga Coral Consulting Service predstavite svoje poslovanje na tržištu od 100 milijuna stanovnika. Zbog ograničene mogućnosti primanja ili oglašavanja oglasa u Publikaciji, molimo Vas da se na vrijeme prijavite kako bi mogli planirati i Vaš oglas unutar Publikacije, navodi se u saopštenju."

MI NUDIMO PRAVE INFORMACIJE U PRAVO VRIJEME! Svoj upit pošaljite na [email protected] ili nazovite na 063/670-010.