TRAŽIŠ POSAO?
UPRAVO TEBE TRAŽIMO! Veljača je idealna za novi posao
Manager.ba BiH 06 veljače, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. VODITELJ PRODAVAONICE

Jeste li spremni dati 110% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je Vaš odgovor da, Vi ste osoba koju tražimo.

JYSK se od jedne trgovine u Danskoj 1979. godine razvio u više od 2.500 trgovina diljem svijeta. Da bi osigurali daljnji razvoj, ova kompanija traži najbolje zaposlenike.
Iskoristite ovu izvrsnu priliku i postanite dio JYSK-a. Ako donesete predanost, dobit ćete i mogućnosti.

Svoju prijavu i CV pošaljite najkasnije do 14. veljače 2018. godine.

2. HR SPECIALIST

Ukoliko svoju karijeru želite graditi u vodećoj kompaniji u oblasti informacijskih tehnologija, u okruženju koje omogućava kontinuirano usavršavanje, Prointer d.o.o. Banja Luka Vas poziva da se prijavite na natječaj za poziciju HR Specialist.

Više o dužnostima, potrebnim uvjetima, te poželjnim kompetencijama, doznajte na ovom mjestu. 

Prijave slati do 14. veljače 2018. godine. 

3. SENIOR TERENSKIH KOMERCIJALISTA 

Pridružite se prodajnom timu LRC d.o.o. koji svojim inovativnim i kvalitetnim financijskim web servisima i informacijama svakodnevno privlači sve više malih, srednjih i velikih poduzeća iz BiH koje u svom poslovanju trebaju najbolja rješenja za praćenje i analizu poslovanja poslovnih partnera i konkurencije.

Potrebni kandidati za regiju Sarajevo i BiH.

Želite li odmah ući u uži krug, dokažite iskustvo u prodaji i poznavanje osnova financija.

Prijaviti se možete do 07. ožujka 2018. godine.

Povezani članci

1

2