POSLOVNI DOGAĐAJ
Upoznajte učesnike „Welcome to the Future“
manager.ba 01 prosinca, 2022

„Welcome to the Future“ događaj će se održati 7. decembra 2022. godine u Centru Skenderija, Dom mladih u Sarajevu (lokaciju možete vidjeti ovdje) sa početkom u 15:00 na kojem će se prezentirati 10 poslovnih poduhvata koji su prethodno podržani kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja širom Bosne i Hercegovine.

 

Oni su u prethodnih godinu dana ostvarili zapažene rezultate, te sada imaju priliku na inovativan i zabavan način prezentirati nove ideje za proširenje/unaprjeđenje svojih poslovnih poduhvata i na taj način poslati poruku da je poduzetništvo zaista budućnost.

Svim poslovnim poduhvatima će biti pružena dodatna promotivna, mentorska i stručna podrška, a tri najbolje ocijenjene ideje dobit će i dodatnu finansijsku podršku.

 

Na događaju će se predstaviti:

 

Jedna poduzetnička priča može biti inspiracija za druge, a priče ovih poduzetnika su inspirativne i pokazuju da je moguće imati uspješne biznise u Bosni I Hercegovini. Njihove priče možete pronaći na www.mojaposlovnaprica.ba.

 

Partneri, sponzori i prijatelji događaja su: Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, Bh Telecom, ProCredit Bank, Bingo, Via Media, Centar za promociju održivog razvoja, Fixit, Sarajevo City Centar,

Unija Ads, Lynks, Hotel Garni Konak.

 

Medijski pokrovitelji i prijatelji: Radio Stari Grad, Antena Sarajevo, Akta i Manager.ba.

 

 

 

Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti