POZITIVAN PRIMJER
Upoznajte čovjeka koji je odlučio očistiti pluća Mostara!
Manager.ba/bljesak.info BiH 28 kolovoza, 2019
Izvor fotografije:
bljesak.info

Proteklih mjesec dana Džemal Kasumović je na Trimuši - trim stazi na mostarskom Bijelom brijegu i samoinicijativno provodi akciju čišćenja. Čovjek je to koji je, kako navode na Mostar Half marathon - polumaraton stranici, usprkos svemu, odlučio očistiti pluća grada Mostara.  

''Mjesec dana Džemo je na Trimuši, kad smo ga prvi put sreli rekao je "Ne idem odavde dok je ne sredim" i jutros je tu radi vrijedno, čisti, sklanja srušena debla, kupi smeće za nama svima (jel nas stid?)...

Toliku pozitivu nismo odavno vidjeli, kaže nam: "Dođu mi kolege pomoći, bas je jedan jučer bio, evo čekam jutros da dođe netko s trimerom da pokosimo ovaj plato ovdje, pa nastavljam dalje", navode na FB stranici.

 

 

Džemal ne želi promociju, te su ga kako navode iz ovog udruženja 'jedva natjerali da se uslika'.

"Bili su tu mediji, nisam im dao da slikaju, napasti će "Parkove" tko će mi onda odvesti ovo, samo te molim ako imaš nekoga nazovi da ovo danas odvezu da netko ne bi sve razbacao".

Dragi sugrađani, gradske vlasti i službe, svi vi koji možete pomoći, molimo vas da se probudite. Molimo vas da dođete na Trimušu, da vidite kako je lijepa i da može biti čista.

 

 

Povezani članci

1

Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje