SFERA D.O.O.
U Tuzli 14. ožujka besplatno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje''
Manager.ba BiH 07 ožujka, 2019

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji sa Ginekološkom klinikom Dr. Balić u Tuzli organizira Edukativno druženje s trudnicama koje će se održati 14.03.2019. godine.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

Druženje će se održati u Zdravstvenoj ustanovi specijalna bolnica "Centar za srce BH", na adresi Alekse Šantića 8, u prizemlju. 

Tijekom dvosatnog programa, sve sudionice očekuju zanimljiva i edukativna predavanja, kao i mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavncima kompanija koji će se također predstavljati sa svojim proizvodima.

Sponzori i partneri projekti za svaku trudnicu pripremili su bogate i vrijedne poklone, a kompanija Sfera daruje časopis Roditelj, inače jedini specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj.

Glavnu nagradu osiguralala je kompanija Simpson d.o.o. Bijeljina, a daruje poklon set za novorođenče u vrijednosti od 200 KM.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay, Bio Save.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Pharma S, Nobel Corporation.

Inače, projekt se održava svaki mjesec u drugom gradu: Mostar, Sarajevo, Banja Luka i Tuzla. 

Povezani članci

1

2

Najnovije vijesti
Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim