KOMPANIJA
U KONJICU OTVORENA 49. POSLOVNICA HIFA PETROL
manager.ba 04 listopada, 2022

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže. Tako je danas u Konjicu, na adresi Sarajevska bb, otvorila svoju 49. benzinsku pumpu. Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je novih 10 radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 470.

 

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, samouslužna autopraonica, kao i kafić, a uskoro sa radom počinje i mjenjačnica.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu, te smanjenu emisiju štetnih gasova. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card već broji  preko 170.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Još danas i sutra traje velika nagradna igra “ Osvoji Mercedes, Porsche i preko 2.700 nagrada za 100 KM HPLUS goriva”, gdje je upravo posjedovanje Premium Card osnova za učešće u nagradnoj igri.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

„Veoma smo zadovoljni širenjem naše maloprodajne mreže. Konjic je grad koji spaja Hercegovinu sa Bosnom i kroz koji se odvija frekventna putna komunikacija, te nam je veoma drago što smo u ovom prelijepom gradu sa značajnom kulturnom baštinom otvorili našu novu benzinsku pumpu. Nadamo se da će ona postati omiljeno mjesto za kupovinu građanima Konjica i prolaznicima kroz ovaj grad, a mi sa ponosom najavljujemo otvorenje još jedne benzinske pumpe, do kraja godine, u drugom gradu” -  istakao je u svom obraćanju Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Kao društveno odgovorna kompanija Hifa Petrol različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, a posebno su naklonjeni pružanju pomoći ranjivim kategorijama stanovništva. Tim povodom, uručili su novčanu donaciju u vrijednosti 2.000 KM koju je ispred udruženja roditelja djece sa cerebralnom paralizom i ostalim teškoćama u razvoju “ i “

iz Konjica primio Amir Nuhić, predsjednik udruženja.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, te nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj slogan Najbolji prijatelj na putu.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h. Dobrodošli!

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo