NA SARAJEVO INDUSTRY FAIRU
Tri programa Nobel Corporation privlače pozornost
Manager BiH 25 travnja, 2024

Drugo izdanje specijaliziranog sajamskog događaja, koji okuplja kompanije koje djeluju u industriji, Međunarodnog industrijskog sajma Sarajevo industry fair – SIF 2024 bit će održano unutar i ispred hotela Hills na Ilidži na više od 8000 m2 prostora od 8. do 10. svibnja. 

 

Sajam će okupiti više od 90 industrijskih kompanija iz građevinarstva, strojarstva i metalne industrije. Također, sajam će obuhvatiti istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, adaptaciju, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu te opremanje interijera.

Pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta, posjetiteljima će biti omogućeno prisustvo na stručnim panelima tijekom tri sajamska dana.

Na SIF-u 2024 izlagat će i Nobel Corporation predstavljajući tri važna programa koji će zasigurno privući pozornost.

 

 

Programom Atlantic grijanja predstavit će najnovije inovacije u području grijanja. Ponuda Atlantic grijanja donosi visokokvalitetne radijatore i konvektore koji čine prostore udobnijima nego ikad prije.

Programom filtera za vodu Nobel Corporation vas poziva istražiti impresivnu kolekciju filtera za vodu koji osiguravaju čistu i kvalitetnu vodu za domove i poslovne prostore.

Posebno mjesto i pozornost zasigurno će ostvariti i program čišćenja površina uređajem Tornado - revolucionarnim načinom čišćenja bez visokog pritiska, vode i kemikalija, inovativnom tehnologijom koja nježno, ali učinkovito čisti sve površine.


Manager.ba

Povezani članci

1

2

Video
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!
DIREKTNA SURADNJA
ASA Bolnica i AKH iz Beča donose izvrsnost u zdravstvu