INTERA TP
Testiraj svoju inteligenciju, osobnost i poduzetničke potencijale u INTERA TP-u
Manager.ba/intera.ba BiH 27 listopada, 2020
Izvor fotografije:
intera.ba

Oduvijek ti se činilo zanimljivim testirati svoje potencijale i sposobnosti? Test inteligencije i osobnosti ti predstavlja izazov s kojim se želiš susresti? Zanima te svijet poduzetništva, ali nisi siguran/-na krije li se u tebi poduzetnički potencijal?

 

Ukoliko su ti, dok si čitao/-la pitanja iznad, „zaiskrile oči i upalila se lampica“, pročitaj do kraja ovaj tekst i iskoristi sve mogućnosti koje ti pruža INTERA Tehnološki Park!

Otkrij svoje potencijale kroz inovativna testiranja

Ako u bilo kojem trenutku do nedjelje, 8.11.2020. godine do 23:59h klikneš na link i ispuniš nekoliko traženih polja, postat ćeš dijelom uzbudljive regionalne priče koju INTERA Tehnološki Park priprema posljednjih nekoliko mjeseci u okviru projekta CROWN. Sve počinje inovativnim testiranjem koje će te uvesti u svijet istraživanja vlastitih mogućnosti, provjere inteligencije i osobnosti te otkrivanja poduzetničkog potencijala za koji možda nisi ni znao/-la da se krije u tebi.

Testiranje, koje je osmišljeno u suradnji s timom stručnjaka iz MENSE, provest će se u dvije faze. U periodu od 10.11. do 20.11.2020. godine imat ćeš priliku riješiti online test osobnih preferencija te kognitivne snalažljivosti i kreativnosti, a dva tjedna poslije, u subotu, 5.12. i nedjelju, 6.12.2020. godine, u prostorijama Code Hub-a Mostar pristupit ćeš testiranju osobnosti i kognitivnih sposobnosti. Testiranja će se provoditi u suradnji s iskusnim psiholozima, a rezultati će ti pomoći da upoznaš sebe i svoje potencijale kako bi vlastiti razvoj usmjerio prema uspjehu.

Zainteresiran/-a? Ako imaš između 18 i 35 godina, nemaš razloga čekati – već sada ispuni svoju prijavu na linku. Zašto sada? Broj kandidata je ograničen na 100 i moraš se pobrinuti da budeš brz/-a kako bi osigurao svoje mjesto!

Imaš poslovnu ideju? Onda za tebe ovo putovanje tek počinje!

U prijavnom obrascu ćeš imati priliku odgovoriti na pitanje o vlastitoj poslovnoj ideji. Ukoliko je imaš, testiranje je samo prvi korak koji te vodi prema poduzetničkom uspjehu. Ono je preduvjet za sudjelovanje u intenzivnom regionalnom programu za pojedince i timove koji će započeti treningom u Mostaru na proljeće 2021. godine kada ćeš imati priliku upoznati svoje kolege iz Hrvatske i Crne Gore. Zajedno ćete učiti o poduzetništvu i osnovnim poslovnim vještinama, a potom ćeš nekoliko mjeseci u Bosni i Hercegovini razvijati vještine potrebne za razvoj svoje poslovne ideje. INTERA Tehnološki Park, zajedno sa svojim partnerima iz Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije i Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis, pripremio je i studijsko putovanje, susrete s investitorima i još mnogo uzbudljivih edukativnih aktivnosti.

Znaš što je najbolje? Program neće stati na tome! Ukoliko budeš izabran među tri najbolje ideje u Bosni i Hercegovini, dobit ćeš podršku u pripremi i realizaciji crowdfunding kampanja, a stručnjaci će ti pomoći u promociji tih kampanja kroz aktivnosti u vrijednosti od 15.000,00 EUR po kampanji!

Ukoliko si na početku teksta imao/-la neke dvojbe, više nemaš izgovor da se ne pridružiš ovom putovanju. Zato, brzo na link i postani dijelom ove priče.

Sve spomenute aktivnosti INTERA Tehnološki Park provodi kroz projekt CROWN koji je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti