KOMPANIJE
TEDESCHI, BAGATIN I OSTALI: Prijavi se na online konferenciju 'Poduzetnički mindset 2020.'
manager.ba/poduzetnik.biz 31 kolovoza, 2020
Izvor fotografije:
poduzetnik.biz

U organizaciji medijske platforme “Poduzetnik” i programskog partnera EY Hrvatska, u četvrtak 10. rujna/septembra 2020., održat će se konferencija “Poduzetnički mindset” 2020., na kojoj će svoje poduzetničke i životne uspjehe, izazove i avanture ispričati mnogi hrvatski i strani poduzetnici uz goste iznenađenja. Kao i na proteklim konferencijama, svi sudionici i predavači imaju izniman životni i poslovni mindset.

 

Prateći njihove priče, vidimo da poduzetnike ne čini tek jedna odluka o pokretanju tvrtke.

Čini ih sve ono što su na svom vizionarskom putu stvorili kao novu vrijednost; čini ih ona toliko potrebna razlika koju donose društvu u kojem žive; čini ih strast prema rješavanju određenih problema i snažna želja za uspjehom; čini ih razmišljanje izvan okvira i hrabar izlazak iz zone komfora; čini ih sklonost izazovima i avanturi u kojoj na intenzivan način uče o sebi i drugima ono što ne bi mogli nigdje drugdje naučiti. I u tom su dijelu priče svi poduzetnici svijeta povezani nevidljivom niti svoga mindseta na osnovi kojeg se nadaleko prepoznaju i uvezuju.

Zato slobodno možemo poznatu izreku o moru, stavi prst u more… parafrazirati u: Stavi prst u poduzetništvo i povezan si s cijelim svijetom!

Pratite nas, uključite se, oslobodite svoju poduzetničku maštu, stavite prst u more Poduzetničkog mindseta 2020. i povežite se s cijelim svijetom!

Više o konferenciji pogledajte OVDJE.

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
Video
PREPORUKA KNJIGA
AUDIO KNJIGA: Misli i postani bogat - Napoleon Hill
VIDEO
Strategija multimilijunaša 1-5-10: Kako izgraditi život iz snova
MATE RIMAC
12 najtežih mjeseci u stvaranju Rimac Automobila