INVESTICIJA 8 MILIJUNA KM
Stanić Beverages otvorio u Kreševu novu PET liniju
Manager.ba/Profitiraj.ba BiH 04 listopada, 2018

Stanić Beverages otvorio je novu modernu liniju za punjenje PET boca u tvornici u Kreševu s godišnjim maksimalnim kapacitetom do 100 milijuna litara.

Ukupna vrijednost investicije iznosi osam milijuna maraka, a zahvaljujući novim kapacitetima Stanić Beverages će i dalje jačati izvoznu strategiju.

Na novoj PET liniji za punjenje trenutno će se puniti brand Juicy Fruits, no novi kapaciteti omogućavaju Stanić Beveragesu širenje i u druge kategorije osvježavajućih pića.

Prijašnji kapacitet tvornice u Kreševu iznosio je oko 50 milijuna litara, stoga će nova investicija postojeće kapacitete utrostručiti na 150 milijuna litara.

S obzirom na povećane kapacitete, tvornica u Kreševu moći će pratiti ekspanziju izvoza branda Juicy u zemlje CEFTE, EU i MENA regiju.

“Otvaranjem nove PET linije modernizirali smo proizvodnju, poboljšali kvalitetu, povećali kapacitete te finalizirali prvi ciklus investicija. Uskoro krećemo i u novi investicijski ciklus koji ćemo započeti proširenjem postojećeg skladišnog prostora u vrijednosti od 2 milijuna maraka s ciljem daljnjeg rasta prodaje”, izjavio je Svjetlan Stanić, vlasnik Stanić Beveragesa.

 

 

Na novoj PET liniji za punjenje trenutno će se puniti brand Juicy Fruits

 

Stanić Beverages najveći je proizvođač sokova u BiH koji sljedeće godine slavi dvadeset godina postojanja branda Juicy.

Juicy sokovi se danas mogu pronaći na policama u svim zemljama regije, ali i u zemljama Europske unije poput Njemačke i Italije te na Bliskom istoku u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji.

  • Connect Agencija
  • Euro-Express d.o.o.
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Euro-Express d.o.o.
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Povezani članci

1

2