NAKON 15 GODINA
Sarajevo sajamski centar građevine, metalne industrije i strojarstva
Manager BiH 26 travnja, 2023

Prvi međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije  SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023 bit će održan u  kompleksu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 18.05. do 20. 05. 2023. godine, u organizaciji Agencija  Profi Team i Profi Light iz Sarajeva.

 

Sarajevo će ponovo biti sajamski centar iz oblasti građevine, metalne industrije i mašinstva nakon skoro 15 godina pauze.

Sarajevo Industry Fair je novi specijalizirani sajam organiziran na prostoru od preko 5.000 m2 zatvorenog prostora i preko 2.000 m2 otvorenog prostora na kojemu će sudjelovati preko 90 izlagača.

Tematski sajam obuhvata istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaje i alate, adaptaciju, rekonstrukciju i restauraciju, zanate, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu te opremanje interijera. 

Na sajmu će također postojati mogućnost direktne prodaje proizvoda posjetiteljima.

Pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta kompanijama ali i krajnjim korisnicima bit će omogućeno prisustvo i na stručnim panelima u toku tri sajamska dana.

Panel iz domena OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE, ENERGETSKE EFIKASNOSTI TE FOTONAPONSKIH ELEKTRANA NA PRIVATNIM OBJEKTIMA održat će se 18.05.2023.

Dana 19.05.2023. godine posjetitelji će imati mogućnost prisustva panelu na temu PROBLEMI U NEDOSTATKU LEGISLATIVE ZA BETON, TRANSPORTNI BETON I BETON KOJI SE UGRAĐUJE U MONTAŽNE KONSTRUKCIJE.

Sarajevo Industry Fair SIF teži postati mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođaća i zastupnika iz BiH, regije, Europe i svijeta.

Ulaznice za sajam će iznositi 5,00 KM po osobi. 

Sarajevo Industry Fair zahvaljuje se partnerima:

Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, 
Ministrastvu za privredu Zeničko-dobojskog kantona,
Ministarstvu privrede Srednjobosanskog Kantona, 
Kompaniji Raiffeisen Leasing,
Kompaniji NLB Banka d.d.  i
Kompaniji Croatia Osiguranje, 

Medijski partner sajma su TV kuće ARENA SPORT, PINK BH, portali dnevniavaz, bosnainfo, srpskainfo i blic, manager i mkvadrat, novinska kuća AVAZ te RSG radio grupacija.

Više informacija možete dobiti na web stranici sajma www.sarajevskisajam.ba.

PR / Manager.ba

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
STIPE KRIŠTO, B KRUG
Birao je: Njemačka ili Livno
DR. GORAN ĐUZEL, POLIKLINIKA VITALIS
Javni zdravstveni sustav mora biti zdrav
JOSIP MARTINOVIĆ
Hercegovačka vina imaju dobru cijenu, vrijeme je za sljedeću razinu