POSLOVNI DOGAĐAJ
Sarajevo domaćin šestog Globalnog foruma korisničkih usluga
Manager.ba 13 rujna, 2019

Sarajevski hotel Hills, 24. listopada/oktobra 2019. godine bit će mjesto održavanja šestog po redu godišnjeg Globalnog foruma korisničkih usluga. Ovogodišnja tema foruma nosi naziv „Budite kreativni – otkrijte tajne novih kupaca i potrošačke navike“.

Govornik i trener na ovom Forumu, bit će američki profesionalni trener, govornik i facilitator Buddy Rice.

„Forum je namijenjen menadžmentu kompanija, odjelu za odnose sa kupcima, prodajnim agentima, komercijalistima, menadžerima, uposlenicima odjela koji se bave direktnom komunikacijom sa kupcima u bankama, hotelima, klinikama, telekomunikacijskim kompanijama, osiguravajućim kućama i sličnim djelatnostima“, istakli su iz kompanije Origin Europe koja je organizator ovog Foruma.

Jedna od tema o kojoj će se govoriti je i korisnička izvrsnost (Customer Service Excellence). Kada je u pitanju izvrsnost bitno je naglasiti da ispravnim djelovanjem i znanjem svi pružaoci usluga mogu poboljšati konkurentsku prednost koja je potrebna za opstanak i napredak na tržištu.

Na forumu će se govoriti o vještinama i znanju koje je neophodno u profesionalnoj komunikaciji, kako da se ostvari poštovanje, poboljšaju odnosi sa kupcima i osigura ukupna konkurentska prednost putem izvrsnosti usluga za korisnike.

Ovaj program dizajniran je tako da bude vrlo interaktivan, izazovan i poticajan.

Sudionici će učiti kroz kombinaciju aktivnog učešća koristeći programske materijale, pregled studije slučaja, diskusiju, rad u grupi, vježbe, video zapise i rezultate različitih istraživanja.

Buddy Rice govornik je koji posjeduje više od 30 godina iskustva kada je pružanje usluga i potrošači u pitanju. U svijetu je poznat po svojim efikasnim i uzbudljivim radionicama, tokom kojih pruža praktičnu, orijentiranu na rezultate, obuku usmjerenu na kupca. Njegova profesionalna karijera vezuje se za rad u aviokompaniji Delta Air Lines. Saloni pod njegovim vodstvom, prepoznati su od strane magazina Business Traveler i Executive Travel kao „najbolji aerodromski saloni“ u industriji. Zaposlenik je Shepard Presentation od 2006. godine.

Organizator ovog foruma je Origin Europe, koja je dio Origin grupacije i predstavlja vodeću kompaniju na polju razvoja ljudskog kapitala i stručnog planiranja, upravljanja i organiziranja događaja kao što su korporativni događaji, konferencije, stručni seminari, forumi, izložbe i međunarodni kursevi.

Medijski parneri 6. Globalnog foruma korisničkih usluga su akta.ba, magazin Furaj.ba, manager.ba, ekapija, Radio 8 Sarajevo, SEE business travel & meetings magazine, magazin InStore, radio Miljacka, jaTRGOVAC.com, radio Kameleon, te Zaposli.se.

Više o ovom događaju i načinu prijave možete pogledati na ovom linku. (https://www.origineuro.com/the-6th-annual-customer-service-forum/).

Najnovije vijesti
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce