TRAŽIŠ POSAO?
SANJATE O NAPRETKU U KARIJERI: Probudite se u Eurosan-u ili X express-u!
Manager.ba BiH 08 svibnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba

1. VODITELJ SERVISA

Eurosan d.o.o. Mostar, jedna od vodećih u oblasti prodaje profesionalnih sredstava za održavanje higijene, zastupnik svjetski poznatih brandova Kimberly Clark, Diversey, TTS, DonauChem, 3M, raspisuje natječaj za radnu poziciju: Voditelj servisa (1 izvršitelj). 

Radno mjesto: Mostar

Potrebna osoba sa iskustvom u tehničkom smislu koja će voditi odjel servisa u ovoj firmi. Tim je trenutno sačinjen od tri osobe koje na području Hercegovine vrše radnje servisiranja strojeva za čišćenje i dozatora za profesionalnu kemiju.

Natječaj je otvoren do 20. svibnja 2018. godine.

2. ZAMJENIK DIREKTORA LOGISTIKE

Privredno Društvo X express d.o.o. Banja Luka, koje obavlja djelatnost pružanja usluga iz oblasti transporta, poštanskih i kurirskih usluga, raspisuje natječaj za radno mjesto: Zamjenik direktora logistike. 

Opće uvjete, kao i opis radnog mjesta, te vještine kandidata koji imaju prednost, pronađite na ovom mjestu

Ono što na novoj radnoj poziciji možete očekivati su: mogućnost rada u velikoj regionalnoj kompaniji, radni odnos i stimulativna primanja, kontinuirano profesionalno usavršavanje, kao i mogućnost napredovanja.

Lokacija: Banja Luka

Natječaj je otvoren do 24. svibnja 2018. godine.

3. MENADŽER PRODAJE 

Garden City Hotel and Resort d.o.o. raspisuje Natječaj za popunu radnog mjesta: Menadžer prodaje. 

Pored ispunjavanja općih uvjeta, kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete: prednost ima visoka stručna sprema (poželjno iz oblasti hotelijerstva, turizma ili menadžmenta), minimum tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, znanje engleskog jezika je obavezno, a poznavanje još nekog od stranih jezika je poželjno. 

Lokacija: Konjic

Trajanje oglasa: 26. svibnja 2018. godine. 

Povezani članci

1

2