KONFERENCIJA
ROBOTI STIŽU U BIH: Sljedećeg četvrtka PIT Central, konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama
Manager.ba 20 rujna, 2019

Ostalo je još nešto manje od sedam dana do jedine konferencije namijenjene proizvodnim kompanijama, Centralne za 2019. godinu - "PIT Central 2019 Tešanj". Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. privrede dio su tešanjske PIT konferencije.

Sve prisutne ispred općine u kojoj se održava ovogodišnja Centralna konferencija, pozdravit će Suad Huskić, načelnik općine Tešanj.

Sudionici i posjetioci imat će priliku da vide eksponate koji predstavljaju inovativne bh. proizvode, kao i robote namijenjene potpunoj automatizaciji proizvodnih procesa.

Drugog dana konferencije, pored panel radionica o temi trenutnih logističkih izazova, zainteresirani sudionici će moći posjetiti dvije tešanjske proizvodne kompanije, vodeće u branšama u kojima posluju, a ujedno su i primjer dobre procesne i proizvodno orijentirane organizacije.

 

 

Riječ je o kompanijama Mann+Hummel BA i Medena Commerce.

Osim korisnih i zanimljivih izlaganja, eksponata i panel diskusija, konferencija će ponuditi i vrijeme predviđeno za poslovna i lična umrežavanja gdje će se razmijeniti mišljenja, znanja, iskustva i kreirati nova ili unaprijediti postojeća rješenja za biznise i procese. 

„Na PIT Central 2019 Tešanj ćemo diskutirati kako proizvodni sektor može da ostvari svoj puni potencijal, kako da nađemo interes u osnaživanju kadrova i društva, da budemo odgovorni prema sebi, svojoj kompaniji, svojim kolegama i zajednici u kojoj poslujemo“, saopćili su iz kompanije Targer E&C, organizatora PIT konferencije. 

Prijave za ovu konferenciju možete izvršiti online i to putem linka.

Za više informacija o konferenciji, prijavi, agendi, izlagačima i panelistima možete pogledati ovdje.

Medijski partneri Centralne PIT konferencije su Federalna novinska agencija – FENA, akta.ba, te magazini Start i BH Putovanja.

Tagovi:
Video
VIDEO
Kako napraviti poslovni plan: Metoda 10 pitanja
VIDEO
Kako pronaći ideje za biznis?
VIDEO
Maja Miljević: 8 koraka do uspješnog početka biznisa