TRAŽIŠ POSAO?
Prijavi se na otvorene menadžerske pozicije u Mostaru, Širokom Brijegu i Žepču
Manager.ba BiH 21 studenog, 2018
Izvor fotografije:
unsplash.com

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba .

 

1. DIREKTOR PRODAJE

 

Eurosan d.o.o. Mostar, jedna od vodećih tvrtki u području prodaje profesionalnih sredstava za održavanje higijene, zastupnik svjetski poznatih brandova (Kimberly-Clark, Diversey, TTS, DonauChem, 3M, Vileda Professional), raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto: Direktor prodaje.

Puno rado vrijeme na radnom mjestu u Mostaru. 

Direktor prodaje ima ulogu u sveobuhvatnoj organizaciji sustava prodaje kroz sve njegove segmente.

Ima zadatak pratiti i unaprijediti rad prodaje, te izvještavati o rezultatima iste.

Natječaj je otvoren do 13. prosinca 2018. godine.

 

2. BRAND MANAGER

 

Fama d.o.o., uvoznik i distributer Varteksa i Levi's-a za Bosnu i Hercegovinu raspisuje natječaj za radno mjesto Brand manager u Širokom Brijegu.

Kandidata očekuju: ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz inicijalni period probnog rada, stabilna i stimulativna primanja u skladu s postignutim rezultatima, poticajno radno okruženje...

Lokacija: Široki Brijeg

Oglas ističe 20. prosinca 2018. godine. 

 

3. ADMINISTRATOR PROIZVODNIH TRANSAKCIJA U SAP SUSTAVU 

 

Greiner Aerospace d.o.o. je internacionalna kompanija specijalizirana za proizvodnju avio presvlaka i drugih komponenti avio sjedišta. 

S obzirom da je kompanija u fazi konstantnog rasta, vrata su uvijek otvorena za kvalificirani kadar koji je spreman proširiti svoje znanje i prihvatiti izazove koji se odnose na tržište i zahtjeve klijenata: Proizvodnja - Administriranje proizvodnih transakcija u SAP sustavu. 

Lokacija: Žepče

Priliku za prijavu imate do 20. prosinca 2018. godine. 

Povezani članci

1

2