TRAŽIŠ POSAO?
PREUZMITE INICIJATIVU I SAMOSTALNO ODLUČUJTE: Ovo su poslovi po vašoj mjeri!
Manager.ba BiH 19 lipnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba .

1. SALES EXECUTIVE 

Seic Hospitality d.o.o., Hotel „Residence Inn by Marriott“ Sarajevo raspisuje natječaj za radno mjesto: Sales executive (m/ž).   

Istraživanje tržišta, pronalazak novih klijenata, zakazivanje novih sastanaka, prezentacija hotela na tržištu, odgovornost za prihode, kao i upravljanje operativnim troškovima, neki su od poslova koji će obavljati budući zaposlenik. 

Lokacija: Sarajevo

Natječaj ostaje otvoren do 25. lipnja 2018. godine. 

2. MANAGER PRODAJE 

FARMASI BH d.o.o. Sarajevo traži Managera prodaje (m/ž) u sljedećim regijama: 

Regija: Tuzla - 1 pozicija
Regija: Banja Luka, Bihać - 1 pozicija

Neka od poželjnih znanja, sposobnosti i vještina su: poznavanje komercijalnih poslova, organizacije i metode rada u mrežnom marketingu, samopouzdanje, strast i entuzijazam kao i poduzetnički pristup poslu, kao i izrazite komunikacijske vještine. 

Priliku za prijavu imate do 12. srpnja 2018. godine. 

3. DIREKTOR IT RAZVOJA 

MMSCODE d.o.o.

Spremni ste preuzeti inicijativu i samostalni ste? Volite voditi timove i usmjereni ste rješavanju problema? Želite raditi na izazovnim projektima?

Opis posla: Šef razvoja upravlja svim aspektima rada u sektoru razvoja koji trenutno ima oko 15 zaposlenih uključujući i externe suradnike uz kontinuirano povećanje broja radnika. Kompetentan kandidat za ovu poziciju mora imati VSS, odlično poznavanje engleskog jezika (svaki dodatni strani jezik će se smatrati kao prednost) i dobre komunikacijske vještine sa osobama koje nemaju tehnička znanja.

Direktor razvoja mora biti sposoban za uspostavljanje dobrih međuljudskih odnosa, odlično poznavanje kompletnog procesa razvoja softvera po agilnoj metodologiji, te mora biti sposoban podijeliti posao u manje dijelove i održati fokus uz brigu o rokovima i resursima.

Lokacija: Banja Luka

Na ovaj natječaj se možete prijaviti do 14. srpnja 2018. godine.

Povezani članci

1

2

Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb