TRAŽIŠ POSAO?
PREKINI ČEKANJE! Pronađi novi posao već u ovom tjednu
Manager.ba BiH 06 studenog, 2018
Izvor fotografije:
unsplash.com

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba .

 

1. KOMERCIJALNI DIREKTOR 

 

Duga-tehna Čitluk, jedna od vodećih kompanija koja se bavi trgovinom boja i lakova, alata, građevinske kemije za završne radove u građevinarstvu široke potrošnje (uradi sam), profesionalce i industriju, radi proces selekcije za poziciju Komercijalni direktor.

Potrebne kvalifikacije i vještine su: Obvezno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama, minimalno tri godine, iskustvo u vođenju/upravljanju maloprodajnim lancem i veleprodajom, poželjno iskustvo u FMCG industriji (distribucija robe široke potrošnje). 

Lokacija: Regija Hercegovina

Oglas ističe 07. studenog 2018. godine. 

 

2. VOĐA PRODAVAONICE 

 

Najveći prodavač obuće u Europi Deichmann traži novog suradnika/cu u Banja Luci: Vođa prodavnice m/ž.

Uvjeti: srednja stručna sprema (SSS), iskustvo rukovođenja timom od najmanje pet zaposlenika, prednost - iskustvo rukovođenjem u maloprodajnim trgovinama, kao i smisao za rad sa kupcima.

Lokacija: Banja Luka

Priliku za prijavu imate do 18. studenog 2018. godine.

 

3, PRODAJNI PREDSTAVNIK – KOMERCIJALISTA 

 

„E COMMPANY“ d.o.o. Banja Luka zbog povećanja obima poslovanja raspisuje natječaj za prijem radnika na poziciju: Prodajni predstavnik – Komercijalista. 

Neki od radnih zadataka su pospješivanje i unaprjeđenje prodaje i promocija paketa mobilne telefonije za M:tel a.d. Banja Luka.

Lokacija: Trebinje

Natječaj je otvoren do 05. prosinca 2018. godine. 

Povezani članci

1

2