UDRUGA DIVA
PREDSTAVA I DRUŽENJE: Igra u dvoje u Širokom Brijegu
Manager.ba 18 siječnja, 2020

S obzirom na uspjeh prošlog druženja u organizaciji DIVE i ovoj izvrsnoj predstavi u kino Borku prethodi druženje u Narodnoj knjižnici u 19h.

 

Udruga DIVA 25.01.2020.godine organizira druženje prije predstave Igra u dvoje u izvedbi GD Histrion u kojoj glume Janko Popović Volarić i Dora Fišter Toš.

S obzirom na uspjeh prošlog druženja u organizaciji DIVE i ovoj izvrsnoj predstavi u kino Borku prethodi druženje u Narodnoj knjižnici u 19h.

Moći ćete uživati u savršenim zalogajčićima koje će nam pripremiti Hotel Park Široki Brijeg, pjenušcu Domano Vina Zadro i MCI te se zasladiti uz proizvode AC FOOD-a.

Sve posjetitelje čekaju pokloni i nagrade našeg partnera Farmasi kozmetike a Sabos jewelry će najsretnije obradovati svojim ručno izrađenim nakitom.

To je samo još jedan od razloga da okupite svoje najugodnije društvo i uživate u sjajnoj zabavi uz glazbu Kristijana Kiki Penavića i predstavi, a filipljubic_photography će sve zabilježiti svojim objektivom.

U tekst predstave je utkan vječni dvoboj žene i muškarca gdje je jedino pravilo da nema pravila i gdje su dopuštena sva raspoloživa oružja.

Ovdje je, dakle, fokus na strasti, odnosno, na strastvenoj ljubavi u svim njenim dimenzijama.

Zbog velikog interesa osigurajte svoje mjesto na predstavi i druženju na sljedećem linku: https://forms.gle/xCDP4ePr3weP47gn7

Cijena ulaznice za predstavu: 10KM.

Cilj ovakvog druženja je promocija kulture i kulturno-umjetničkih događaja u Širokom Brijegu.

Ovakvo neformalno druženje je idealna prilika za izgrađivanje mreže poslovnih kontakata kao i privatno povezivanje posjetitelja.

 

Tagovi: