NOBEL CORPORATION
Prednosti korištenja Nobel uređaja za vodu s filterom
manager.ba/nobel.ba BiH 11 kolovoza, 2021
Izvor fotografije:
nobel.ba

Zašto koristiti Nobel uređaje za vodu s filterom?

 

Na ovo pitanje možemo vam odgovoriti s podužim popisom pa stoga, krenimo redom.

 • S Nobel uređajem za vodu s filterom pijete UVIJEK savršeno čistu vodu.
 • Naravno, čistu i zdravu vodu. Zašto kažemo i zdravu i čistu vodu?

Voda koja iz slavine ulazi u proces filtracije u našem uređaju pročišćena je kroz pet sustava filtracije, s premium filterom za pročišćavanje vode.

Radi se o RO 5 filteru koji kroz proces obrnute osmoze uklanja sve teške metale, bakterije, viruse, zamućenja, kamenac, pijesak, blato, zemlju, klor i derivate klora te pročišćenu vodu dodatno obogaćuje adekvatnom Ph vrijednošću tako da je u čaši vode iz Nobelovog uređaja sadržana sva njezina blagodat. Jer bez čiste vode nema ni života!

 

 

 • Već smo spomenuli da s Nobel uređajem za vodu dobivate čistu i zdravu vodu, no moramo naglasiti da samo u jednom danu s Nobel uređajem za vodu možete imati više od 120 litara čiste, filtrirane, zdrave, nutritivno bogate vode.
 • Vodu iz Nobelovog uređaja možete iskoristiti na tri načina: ledeno hladna voda, voda sobne temperature, koja je i najzdravija voda za piće te vruća voda za spravljanje toplih napitaka (čaj, instant kava, itd.).
 • Dakle, s obzirom na to da Nobelov uređaj za vodu podržava i hladnu i vruću vodu, isti vam štedi vrijemeprostor u hladnjaku pa i novac koji bi se potrošio u opremanju uredske kuhinje s kuhalima za vodu, električnim grijačima, malim štednjacima, itd.
 • Nobelov uređaj za vodu odlikuje se modernim i elegantnim dizajnom. Radi se o vizualno dojmljivom uređaju koji ističe tehnološki najnaprednije stoljeće u kojem živimo.

Neusporedivo je atraktivniji i ljepši od robusnih uređaja za vodu s glomaznim plastičnim galonima punim vode koji su postavljeni naopačke.

 

 

Za razliku od korištenja uređaja za vodu s plastičnim galonima gdje morate plaćati kauciju na ambalažu, obaveznu mjesečnu kvotu potrošnje i naručivanja glomaznih plastičnih galona punih ustajale vode, gdje plaćate dezinfekciju i servis aparata pa možda i sam najam, kod nas je računica sasvim jasna.

 • Za samo četiri marke dnevno vaša tvrtka dobiva u najam suvremeno dizajniran uređaj s premium filterom za vodu koji vas opskrbljuje sa stotinama litara svježe, zdrave i čiste vode.
 • Za samo četiri marke dnevno pijete vodu provjerene kvalitete, a ne vodu iz plastičnih galona koji štetno djeluju ne samo na vaš organizam već i na okolinu.

Potrebne su stotine godina kako bi se jedna plastična boca razgradila, što je porazan podatak za okoliš koji ostavljamo generacijama koje dolaze.

Dakle, ako koristite naš uređaj za vodu, a ne uređaj za vodu s plastičnim galonima, činite dobro i okolišu i svojim potomcima.

 • Za samo četiri marke dnevno osigurali ste sebi ugradnju, servis, održavanje, redovnu zamjenu premium filtera za vodu i potpunu garanciju na uređaj za vodu koji vas u svakom trenutku može uslužiti s osvježavajuće hladnom vodom za utaživanje žeđi, vodom sobne temperature ili vrućom vodom za pripravljanje toplih napitaka.

Je li vas ovaj poduži popis prednosti korištenja Nobelovih uređaja za vodu zainteresirao?

Jeste li ostali ugodno zatečeni našom ponudom za najam uređaja za vodu koji će se savršeno uklopiti u vaš uredski interijer?

Jeste li spremni za samo četiri marke dnevno omogućiti sebi i svojim uposlenicima nepresušan izvor svježe, zdrave i čiste vode koja čuva vaše zdravlje i štiti vas od modernih bolesti današnjice, kao što su bolesti bubrega i bolesti vezanih uz konzumiranje vode koja je puna kamenca?

Onda nam se javite na mail [email protected] ili preko telefonskog broja 036/320-556 kao i popunjavanjem obrasca za kontakt i besplatne konzultacije te učinite prvi korak k naprijed, prvi korak koji će vas dovesti do najma Nobel uređaja za vodu s premium filterom.

Vaš Nobel Corporation

 • LRC d.o.o. Sarajevo
 • Connect Agencija
 • LRC d.o.o. Sarajevo
 • Connect Agencija