PROJEKTI
Poslovne novine i LRC u Tešnju predstavljaju projekte za 2018.
Manager.ba BiH 09 svibnja, 2018

Četrnaesti po redu Sajam privrede u Tešnju biti će održan od 10. do 13. svibnja, a kao i proteklih godina očekuje se učešće velikog broja privrednika iz naše države i inostranstva, predstavnika privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Učešće na prestižnoj manifestaciji uzeli su Poslovne novine i LRC Business Intelligence System, koji će predstaviti svoje projekte za 2018. godinu. Poseban akcent biti će stavljen na projekte: 100 najvećih, Pouzdanost, Brzorastuće kompanije, te Gradovi, općine i biznis.

Kolika je njihova važnost najbolje ilustrira podatak da su sadržajno i medijski već odavno regionalnog karaktera, a od ove godine projekt 100 najvećih zvanično će se implementirati u Crnoj Gori. Prodajom franšize, naime, stekli su se uvjeti da ovaj projekt okupi i istakne najbolje privrednike i u susjednoj zemlji.

Poslovne novine su kroz više od 45 godina postojanja prepoznale važnost promocije uspješnih kompanija, koje svojim djelovanjem i vrhunskim rezultatima doprinose stvaranju povoljnije poslovne klime i utječu na stvaranje pozitivnog mišljenja domaće i svjetske javnosti o privredi naše zemlje.

Tako je bh. javnost dobro upoznata sa centralnim manifestacijama koje Poslovne novine organiziraju za vodeće menadžere i vlasnike kompanija, te predstavnike diplomatskog kora, a njihovi projekti imaju veliku vrijednost među bh. privrednim subjektima, s obzirom na to da se priča o uspješnosti, profesionalizmu, optimizmu, motivaciji i istinskim društvenim vrijednostima.

Svi zainteresirani mogu posjetiti pult Poslovnih novina i LRC-a na Sajmu privrede u Tešnju kako bi se detaljno mogli upoznati i sa ostalim aktivnostima i planovima, te informirali o tome kako postati dio jedne lijepe i uspješne priče.

Povezani članci

1

2

Video
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Centar za bolesti kralježnice - PLDD i kirurgija perifernih živaca
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Dječja ortopedija – iskustvo pacijenta
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Iskustva pacijenata