dm
Ovo su vrijedne nagrade koje možete osvojiti povodom 13.-og rođendana dm-a
Manager.ba BiH 26 lipnja, 2019

dm drogerie markt BiH 29.6. slavi svoj 13-i rođendan, a rođendansko slavlje i ove godine podijelit će sa svojim kupcima. Naime, povodom obilježavanja još jedne godine uspješnog poslovanja u našoj zemlji i liderske pozicije na drogerijskom tržištu, organizacijom nagradne igre dm je odlučio nagraditi vjernost svojih kupaca.

Rođendanska nagradna igra trajat će 14 dana, točnije u periodu od 26.6. do 9.7.2019. a oni koji budu imali najviše sreće osvojit će jednu od 63 vrijedne nagrade. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju.

13 najsretnijih očekuje prva nagrada, Garmin pametni sat sa brojnim funkcijama poput slušanja muzike, praćenja tjelesne aktivnosti i mjerenja pulsa.

Kao drugu nagradu, 50 sretnih dobitnika osvaja Nutribullet. 

„U proteklih 13 godina razvili smo prodajnu mrežu koja obuhvata 73 prodavnice u 42 grada širom BiH a za taj uspjeh u velikoj mjeri zaslužni su i naši kupci koji su vjerni dm ponudi.  Osluškujući potrebe kupaca otvarali smo poslovnice u novim gradovima, obogaćivali ponudu proizvoda i ulagali u dugoročno povoljne cijene proizvoda. Posebnu pažnju pridajemo zdravim navikama, osviještenoj prehrani i aktivnom životu stoga su i rođendanske nagrade tome prilagođene.“ izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a te pozvala kupce da posjete dm prodavnice jer ih očekuju brojne pogodnosti. 

Tako će se u periodu rođendanskog slavlja u ponudi dm prodavnica naći i ponuda 1+1 gratis proizvoda a tu je veliki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama.

Više informacija o rođendanskim aktivnostima kupci mogu pronaći u dm prodavnicama, na dm web stranici kao i na dm društvenim mrežama. 
 

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Povezani članci

1

2

Tagovi: