PRIZNANJA
Ovo je hrvatska Poslovna žena godine
manager.ba/abcportal.info Regija 30 studenog, 2021
Izvor fotografije:
abcportal.info

Mrčela je na čelu Saponije, kompanije koja ima izuzetno dugu tradiciju i jedan je od vodećih proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje u regiji.

 

MBA Croatia se zalaže i  promiče vrijednosti kao što su  etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost i znanje. Krajem svake godine, članovi udruge MBA Croatia i žiri odabiru i nagrađuju  stručnjake koji su najviše pridonijeli promicanju navedenih vrijednosti.

Nagradu za Poslovnu ženu 2021. MBA Croatia  ove godine su članovi  udruge i žiri dodijelili predsjednici  uprave Saponije, dr.sc. Dajani Mrčela za  ustrajno i uspješno vođenje proizvodne tvrtke Saponia u vremenima krize te karijeru kojom se promovira sudjelovanje žena u top managementu.

Nagradu za Poslovnu ženu godine 2021. MBA Croatia, uručila joj  je  članica predsjedništva udruge MBA Croatia gospođa Stephanie E. Trpkov.

Dajana Mrčela se zahvalila članovima žirija što su prepoznali njezin rad i doprinos tvrtki Saponia te je istaknula da će i dalje, privatno i poslovno, promicati vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže.

Gđa Mrčela je na čelu Saponije, kompanije koja ima izuzetno dugu tradiciju i jedan je od vodećih proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje u regiji. Uspješni poslovni rezultati koje Saponia  ostvaruje u ovim izazovnim vremenima potvrđuju da je MBA Croatia nagradio pravu osobu te dodijeljenim priznanjem iskazao povjerenje Dajani Mrčela, dajući joj poticaj  da i u buduće svojim radom doprinosi tvrtki i poslovnoj zajednici.

Tagovi:
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce