SVIJET AUTOMOBILA
Otvoren novi moderni Hyundai centar u regiji Tuzla
Manager.ba/ladiesin.ba BiH 03 studenog, 2019
Izvor fotografije:
ladiesin.ba

Trenutno tržišno sudjelovanje Hyundai u Bosni i Hercegovini je daleko iznad Hyundaijevog europskog prosjeka što dovoljno govori o Hyundaijem uzletu u našoj zemlji.

 

Ovlašteni distributer Hyundai Auto BH dobio još jedan PSC.

NOVI Hyundai PSC urađen po posljednjim korporativnim Hyundai standardima.

Servis opremljen sa najsuvremenijom opremom.

15 godina predanog partnerstva.

Hyundai u BiH, rast od 30 % u odnosu na prethodnu godinu.

AC Ganjgo ovlašteni prodavač Hyundai vozila u Doboju, otvorio je vrata svog novog prodajno servisnog centra  u regiji Tuzle, općina Lukavac, Magistralni put bb.  

Prodajno servisni centar se prostire na 2000 m2 , urađen je po posljednjim Hyundai korporativnim standardima, a sam servis je opremljen s najmodernijom opremom, te stručnim i obučenim osobljem.

Pored otvaranja Hyundai centra AC Ganjgo je proslavio i petnaestu godišnjicu partnerstva s ovlaštenim distributerom Hyundai Auto BH.

Na svečanom otvaranju sudjelovalo je 300 zvanica.  

Gostima se prvo obratio vlasnik Hyundai centra u Tuzli,  Muamer Ganjgo.

On se zahvalio svim gostima, partnerima i prijateljima,  istakao je koliko im znači podrška Hyundai tima, te ujedno što predstavlja ovaj centar za njih i što mogu očekivati budući kupci i klijenti, a to su vrhunska vozila, kvalitetu i vrhunsku uslugu u svim segmentima.

Pored toga, istakao je da njihovo prethodno dobro iskustvo sa Hyundaijem kao brendom i njihovim kupcima, te osluškivanje njihovih potreba ih je dovelo do ove veoma značajne investicije.

Nakon obraćanja samog vlasnika centra Muamera Ganjge, gostima se obratio načelnik općine Lukavac gosp. Edin Delić.

Gosp. Delić se zahvalio vlasnicima na ovom objektu što je smješten baš u ovoj regiji, te prvenstveno općinu Lukavac.

Istakao je par stvari o samom Hyundai-u,  a jedna od njih je bila upravo zašto je Hyundai jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu.

Također gdin. Delić je rekao da je građanima cijele regije Tuzla upravo nedostajala ponuda pouzdanih i sigurnih vozila kao što je Hyundai, koji su u svijetu prepoznati baš kao takvi, te da će ovaj centar definitivno doprinijeti poboljšanju iste.

Poslije načelnikovog obraćanja gostima se obratio generalni direktor kompanije Hyundai Auto BH gosp. Mirza Juzbašić koji je tim povodom uručio počasnu plaketu vlasniku Muameru Ganjgi za 15 godina predanog i lojalnog partnerstva.  

Gdin Juzbašić  se zahvalio AC Ganjgi na odanom partnerstvu i modernom centru koji može da stane rame uz rame s bilo kojim Hyundai centrom u Europi.

Također u govoru je istakao rezultat Hyundai-a u tekućoj 2019. godini koji je za 30 % veći u odnosu na prethodnu 2018. godinu što ujedno  je i jedan od najboljih rezultata do sada.

Trenutno tržišno sudjelovanje Hyundai u Bosni i Hercegovini je daleko iznad Hyundaijevog europskog prosjeka što dovoljno govori o Hyundaijem uzletu u našoj zemlji.

Nakon toga gosti su mogli pogledati kratki retrospektivni video o samoj kompaniji AC Ganjgo,  kako je to sve počelo, a kako to izgleda danas nakon 15 godina.

Hyundai centar AC Ganjgo poziva sve zainteresirane da ih posjete u novom Hyundai prodajno servisnom centru u općini Lukavac,  Magistralni put bb.

 Jedno je sigurno s novim Hyundai centrom u Tuzli svi klijenti će imati priliku dobiti kompletnu i vrhunsku  uslugu krenuvši od prodajnog salona pa sve do vrhunski opremljenog servisa i zaposlenog osoblja.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce