EDUKACIJE
Novi ciklus Digital Marketing Masterclass-a u INTERA TP-u
manager.ba/intera.ba 20 listopada, 2021
Izvor fotografije:
intera.ba

Zbog velikog interesa za obuke iz područja digitalnog marketinga – Digital Marketing Masterclass, INTERA TP pokreće novi ciklus obuka koji vam omogućuje da savladate ključne alate digitalnog marketinga - jednog od najtraženijih zanimanja današnjice.

 

Naučite kako unaprijediti svoj posao, otvoriti nova tržišta ili steknite uvjete za novu profesionalnu karijeru. Ova posebna obuka kreće od osnova i polaznike korak po korak dovodi do naprednog znanja u najvažnijim alatima za digitalno oglašavanje. Četiri samostalne dvodnevne obuke sklapaju se u jednu cjelinu – Digital Marketing Masterclass, jedinstvenu u regiji. Požurite s prijavom, broj mjesta je ograničen. 

Vrhunski predavači s dugogodišnjim iskustvom u zemlji i svijetu vodit će vas kroz obuke iz najvažnijih polja digitalnog marketinga. Od Copywritinga i search engine optimizacije preko Facebook i Instagram oglašavanja do Google Ads-a i Cross-Platform advertisinga. 

Polaznici će imati priliku unaprijediti postojeća i steći nova znanja kojima će razviti postojeće poslove, pokrenuti vlastitu karijeru ili postati znatno konkurentniji na tržištu rada. Bilo da ste početnik u području digitalnog marketinga ili da već neko vrijeme gradite svoju karijeru, ove obuke su odlična prilika!

Copywriting & Storytelling & SEO

Napisati tekst koji prodaje, prenosi ciljanu poruku i kotira visoko na Google tražilici zahtijeva znanje, trud i vježbu. Kroz obuku Copywriting & Storytelling & SEO, ukupnog trajanja 10 sati, polaznici će se upoznati s osnovnim pojmovima, naučiti pisati kratke i duge forme, shvatiti značaj istraživanja ključnih riječi, savladati dobre prakse SEO copywritinga te čuti korisne trikove primjenjive već u sljedećem profesionalnom angažmanu. Nakon ove obuke oni će naučiti kako privući čitatelje te kako prezentirati željeni sadržaj jasno i efektno.

Facebook & Instagram Advertising

Facebook i Instagram postaju sve popularniji kanali za prodaju i promociju zbog preciznih mogućnosti ciljanja publike i velike popularnosti platformi. Naučite kako iskoristiti to što Facebook algoritam zna o nama u komercijalne svrhe. Svjedoci smo da brojni brandovi do svoje ciljne skupine dolaze putem društvenih mreža, a neosporno je da su Facebook i Instagram jedan od najučinkovitijih kanala za doći do krajnjeg korisnika. Kako postaviti Facebook i Instagram oglas, kako ciljati publiku i testirati oglase, kako koristiti Facebook Pixel, Lookalike auidence i remarketing, kako promovirati i prodavati preko Facebooka, ali i kako iskoristiti čari Instagram influencer marketinga, teme su kojima će se baviti dvodnevna obuka Facebook & Instagram Advertising.

Google & Youtube Advertising

Google već odavno nije samo pretraživač, a YouTube nije samo alat za pregledavanje glazbenih spotova i filmova. Moćni su ovo alati za promociju proizvoda i usluga koji omogućuju privlačenje različitih ciljnih skupina. Polaznici obuke Google & Youtube Advertising upoznat će se s pretraživačkom i prikazivačkom mrežom, naučit će postaviti Google Ads i pratiti kampanje, a potom će otkriti i važnost remarketinga i YouTube oglašavanja. Kroz primjere dobrih praksi i studije slučaja upoznat će se s uspješnim pričama te na primjerima naučiti koristiti stečene vještine.

Cross-Platform Advertising

Kroz obuku Cross-Platform Advertising, polaznici će kroz case studije naučiti kako najbolje ostvariti željeni marketinški rezultat koristeći kombinaciju kreiranja dobrog copywritinga te upotrebe Facebook, Instagram i Google Ads-a, te SEO-a. Polaznici će se također upoznati s provjerenim metodama B2B markertinga, PR-a i LinkedIn oglasa. U čemu je značaj prodajnog lijevka, kako koncipirati kanale dolaska do novih klijenata ali i kako kombinirati različite platforme, poput Facebook i Google oglasa, za najbolje rezultate, teme su kojima će biti posvećena ova obuka. 

Kako se prijaviti?

Četiri cjeline značajne za jedno zanimanje bit će obrađene kroz četiri obuke za koje se svi zainteresirani mogu prijaviti na linku. Bilo da ste ili da želite biti freelancer, poduzetnik ili zaposlenik postojećih poduzeća i agencija, ove obuke, koje će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, pružit će vam znanja kojima ćete vašu karijeru lansirati u željenom smjeru. Obuke će se održavati u terminima van radnog vremena. Prijaviti se možete na jednu ili više obuka, ali morate požuriti – broj mjesta na svakoj obuci je ograničen! Sva pitanja zainteresirani mogu postaviti na [email protected].

Tagovi:
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce