SARAJEVO
Nova SiM Impex poslovnica, za prvih 50 kupaca poklon
Manager.ba/fokus.ba BiH 18 travnja, 2018

SiM Impex, jedna od vodećih domaćih kompanija u industriji auto-dijelova otvorit će u četvrtak novu poslovnicu u Sarajevu na adresi Alipašina 183a, a ovom prilikom kupcima je obezbijeđen popust i do 20%.

Ovo je 22. po redu poslovnica SiM Impex-a u Bosni i Hercegovini, a kao i do sada kompanija je ovim povodom organizovala proslavu za sve koji ih posjete u četvrtak 19. aprila. Cjelodnevna proslava će biti održana ispred poslovnice u periodu od 8-18 časova. Pored popusta od 20% koji se odnosi na akumulatore, metlice brisača, patosnice, opremu i kozmetiku i ručni alat Bosch, prvih 50 kupaca dobiće i specijalni poklon iznenađenja. Akcija traje od 19. do 26. aprila.

I to nije sve, jer će svi posjetioci imati priliku da dobiju karticu lojalnosti, s kojom će i u budućnosti moći ostvariti razne popuste i učestvovati u akcijama koje SiM Impex redovno organizuje za svoje vjerne kupce.

Ovo je još samo jedno u nizu dešavanja kada je u pitanju SiM Impex. Iz kompanije poručuju kako je ovo sjajna prilika za stanovnike Sarajeva da po najpovoljnijim cijenama kupe nešto za svoj automobil, a uz to i uveličaju njihovo slavlje jer, kako kažu, SiM Impex svojim kupcima želi biti najvjerniji partner u brizi za njihov automobil. Imaju u planu dalje širenje, otvaranje novih poslovnica te proslave rođendana već postojećih uz sjajne akcije širom BiH. Već iduću sedmicu otvaraju novu PJ Doboj Jug.

Povezani članci

1

2