SFERA D.O.O.
Neki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''
Manager.ba 28 listopada, 2019

VIII Međunarodna naučno stručna konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge'' okupit će neke od najboljih stručnjaka s područja regije.

 

Tako će se svim sudionicima obratiti i održati predavanje:
-    van. prof. dr. Salihbegović Amira; Arhitektonski fakultet Sarajevo,
-    prof. Emeritus arhitekture Branislav Mitrović; Studio MITARH,
-    Igor Grozdanić i Sanja Galić Grozdanić; Studio NONSTOP, 
-    Amir Vuk Zec; Studio Zec, 
-    Nikola Novaković; Studio Enforma iz Crne Gore,
-    Vedran Pedišić iz Arhitektonskog ureda Sangrad, kao i mnogi drugi.

Konferencija će se održati 30. i 31.10.2019. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem web stranice: https://fasadnisistemi.sfera.ba/ 

Na konferenciji se iznose noviteti, regulative i standardi u oblasti materijala za fasadne sisteme.

Konferencija će na jednom mjestu okupiti struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te ponuditi sudionicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj organizacije ovakvih manifestacija, ističu iz kompanije Sfera. 

Konferenciju je podržalo više od dvadeset kompanija koje aktivno djeluju u ovom području, i svakako organizacija ovakvih događaja moguća je isključivo uz podršku realnog sektora. 

Sponzori i partneri će putem prezentacija i izložbenog dijela ponuditi sve neophodne informacije, te predstaviti novitete i trendove u domenu fasadnih sistema i ventilirajućih obloga.

Sponzori konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i kompanija Rockwool, dok su partneri i izlagači kompanije: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, kompanija Kompozitni materijali, te Metal Tehnologija, Mališić Home & Decor, BSP International, Bio Plus, te kompanija Bis Tip s brendom Lunos.

Drugi dan konferencije održat će se panel diskusija o temi konferenciji u kojoj aktivno sudjeluju svi izlagači, predavači i gosti, a cjelokupan program pogledajte na linku: https://fasadnisistemi.sfera.ba/program/ 

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji s Arhitektonskim fakultetom iz Sarajeva.

 

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce