KOMPANIJE
Neimax Visoko proširuje proizvodnju i otvara nova radna mjesta
Manager.ba/akta.ba BiH 29 svibnja, 2020
Izvor fotografije:
akta.ba

Poslovanje ide uzlaznom putanjom, a samim tim se otvaraju vrata i novim radnim mjestima. U vrijeme pandemije primili su još sedam novih radnika u proizvodnji.

 

U vrijeme kada kriza nastupi, strategija više ne postoji već se mora upravljati krizom, navode iz Tvornice za proizvodnju kartona i kartonske ambalaže "Neimax" d.o.o Visoko koja je uz pozitivan stav i poslovanje uspjela sačuvati kompaniju od posljedica pandemije.

Kompanija je zabilježila pozitivne poslovne rezultate u mjesecu ožujku/martu i travnju/aprilu 2020. godine, a najavljuju i proširenje proizvodnih kapaciteta, potvrđeno je iz ove kompanije za Akta.ba.

"Poslovanje ide uzlaznom putanjom, a samim tim se otvaraju vrata i novim radnim mjestima. U vrijeme pandemije primili smo još sedam novih radnika u proizvodnji", navode iz Neimaxa, dodajući kako su sretni što su se, i pored situacije vezane za koronavirus, našli u situaciji da im treba još radne snage.

Ističu kako je zadnji oglas za posao dao veliki odziv, te da je u tijeku odabir novih kandidata.

"Svim novim zaposlenicima želimo sretan i uspješan rad i da na dugoročnije staze ostanu dio našeg kvalitetnog tima", poručuju iz Neimaxa.

Tagovi:
Povezani članci

1

2