EDUKACIJA
Naučite koristiti SolidWORKS na novom ciklusu obuke u INTERA TP-u
Manager.ba BiH 16 rujna, 2019

Konstruktori, dizajneri, inovatori, studenti i hobisti imaju zajedničku karakteristiku koja se ogleda u želji za bržim, fleksibilnijim i pametnijim radom, a SolidWORKS je alat koji im omogućava upravo to. 

Stjecanje vještina korištenja ovog alata, koji pokriva kompletan proces dizajna - od konstrukcije i validacije do tehničke komunikacije i upravljanja podacima, INTERA Tehnološki Park omogućava kroz svoj Centar za obuke.

Obuka SolidWORKS polaznicima pruža mogućnost upoznavanja svih prednosti ovog alata koje se ogledaju, prije svega, u jednostavnosti korištenja i, za razliku od sličnih CAD alata, intuitivnosti i „user friendly“ sučelju, ali istovremeno i respektabilnim mogućnostima u odnosu na slične alate.

Podaci o više od dva milijuna korisnika najbolje pokazuju njegovu korisnost u tehničkim i dizajnerskim strukama.

Kroz 36 sati obuke polaznici će naučiti oblikovati i dotjerati sve modele dijelova, formirati sklopove s jasnim geometrijskim relacijama među dijelovima i, u konačnici, kreirati precizne 2D crteže.

Naučit će koristiti alat koji ažurira dimenzije, tablice i bilješke o novim vrijednostima sa 100% točnosti, ali i pridružene sastavnice materijala.

Obuka, čiji plan i program svi zainteresirani mogu pronaći ovdje, namijenjena je svima svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna tj. svima koji se bave oblikovanjem, konstruiranjem ili dizajnom bilo koje vrste i koji žele svoje ideje prenijeti u 3D svijet.

Početak novog ciklusa ove obuke planiran je za utorak, 29.10.2019. godine u 17 sati, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do nedjelje, 27.10.2019. godine.

Za sve dodatne informacije mogu se javiti na [email protected]

Povezani članci

1

2