SAJAM
NAJAVA: Prvi Sajam za zapošljavanja osoba s invaliditetom u BiH
Manager.ba 23 svibnja, 2019

Prvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini održat će se u srijedu, 12. lipnja 2019. godine s početkom u 10:30 h u Mostaru, Arena sport centar – ul. Mile Budaka bb.

Sajam se organizira u okviru projekta POWER - Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom - kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

Cilj sajma je promovirati pravo na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom sukladno Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom.

Sve vas pozivamo da zajedno s nama pružite potporu osobama s invaliditetom, kako bi ostvarile pravo na rad i zapošljavanje #ZAPOSLI OSI!

Na svečanom otvorenju Sajma priključit će nam se službenici iz Europske unije, Federacije Bosne i Hercegovine, Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije, Grada Mostara, Crne Gore i drugih.

Različiti poslodavci, udruge i organizacije osoba s invaliditetom, socijalna poduzeća i zaštitne radionice će tijekom sajma prezentirati, svoje proizvode i usluge, te primjere dobre prakse. 

Pripremili smo zanimljive radionice, kako za poslodavce tako i za osobe s invaliditetom. 

Za sve dodatne informacije stoje vam na raspolaganju, a kontakt u ime organizatora je [email protected].